Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +97
#pytanie #kiciochpyta #zwiazki #randkujzwykopem #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #gownowpis #ankieta #glupiewykopowezabawy
No właśnie
inteligenta emocjonalnie na tyle by nie wymagala zabawiania, opieki, uspokajania, wiecznego motywowania i ogólnie obsługiwania jej emocji - bo sama nie potrafi nad sobą zapanować
Ostatecznie musi to być osoba z podobnym pomysłem na życie, nasze drogi nie muszą być takie same, ale żeby nie biegły
Przecież już w pierwszym zdaniu to napisałeś więc jakie "mimo wszystko"
@programista15cm:
Przejrzyj wszystkie wykopowe zale to chlopy sprawiaja wrażenie jakby brali pierwsza lepsza przy której im się cieplej zrobilo. 2-8 lat przymykanka oczu na to co wymieniłem i potem caly wpis o tym jak to zle w związku
To chyba oczywiste ze szukam kogoś podobnego do mnie, zresztą wprost o tym wspomniałem
No jeśli dobrze zrozumiałem to w pierwszej kolejności liczy się dla cb instant sexual attraction vel "motylki"/"iskierki"/"chemia" i bez tego reszta nie ma żadnego znaczenia więc odpowiedź pierwsza
@programista15cm:
Postulujesz zmuszanie sie? Altruistycznie nikt się tak nie poświęci... Czyli chodzi Ci o pewnego rodzaju prostytucję w zamian za korzyści?
Ja to widzę tak, że zawsze się zaczyna od attraction - tylko sa ludzie, którym to wystarczy. Ida dalej w ciemno jak ćmy.
A Ci od rozumu to Ci, którzy przyglądają się czy lokuja uczucia w kimś odpowiednim i
Ankieta trochę źle skonstruowana być może
@programista15cm:
Patrzac przez pryzmat takich mirkow co 2-8 lat sa w związku, często małżeńskim, sa dzieci...
Oni dopiero pisząc swoja historię na mirko, gdzie związek dawno umarl i wylewaja swoje frustrację...
Oni tak naprawdę dopiero w momencie pisania tych postow znaja
Hmm no zależy wsm co kto przez to rozumie
Generalnie są stany pośrednie pomiędzy miękną mi kolana na czyjś widok a chce mi się wymiotować na myśl o bliskości z kimś
I mi pod względem powierzchowności wystarczyłoby żeby ktoś nie był dla mnie odpychający
Jeśli ktoś by mi idealnie pasował pod względem wnętrza (i był chętny) to musiałby być dla mnie serio całkowicie odpychający fizycznie żebym
@Chodtok: takie kobiece, a potem są problemy z orgazmem
A tak poważnie - dlatego napisałem tak bezpośrednio o orgazmie w pierwszym
@programista15cm:
@Chodtok: rel
Mam kutasa xD
No
Tak samo choćby jak chcesz kupić samochód czy cokolwiek to przecież na początku jesteś nakręcony, dopiero potem opadają emocje i możesz dopiero dostrzec wady.
Po prostu nie jestem impulsywny, wyrosłem z tego
Jaka masz pewność jaki jestem naprawdę?
Bywam taki, ale mam wrażenie, że dzięki wyżyciu się w internecie jestem lepszy na
Na