Aktywne Wpisy

AdamF_OG +56
Mirki, może zwariowałem, ale raz się żyje i zaszaleję. Celuję aby na 40. urodziny kupić sobie taką oto furę. Wyszła konfiguracja 155k, ale jeszcze będzie trzeba dorzucić na początek AC, konserwację podwozia, instalację LPG, więc bardziej 165k na start myślę.
Nie ma to tamto, warto żyć tak, by móc spełniać marzenia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Dodatkowa fotka w komentarzu, a także
Nie ma to tamto, warto żyć tak, by móc spełniać marzenia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Dodatkowa fotka w komentarzu, a także
źródło: octaviaselection
Pobierz
bylemtam +10
Co pijecie łobuzy ten sobotni piękny wieczór? #alkoholizm #pijesam
źródło: 17493243689927533442598285654566
Pobierz

Byłam z synem na bio rezonansie i wyszło ,że mógł mieć glizdę ludzką i zaleciła nam odrobaczanie.
I teraz sama nie wiem czy to robić.
Chce jeszcze do pediatry się umówić na ewentualne badania kału.
Bo też czytałam takie odrobaczanie się tymi naturalnymi metodami może źle też skutkować.
Jakie mieliście doświadczenie?
Tutaj dosyłam zdjęcia
#medycyna #nfz #pasozyty #kiciochpyta #heheszki #humorobrazkowy
źródło: temp_file7998546599148315718
Pobierzźródło: temp_file6800140015320091669
PobierzNawet drewno księżycowe ma dużo lepsze właściwości kiedy jest ściete podczas pełni. Widać analogie.
Film Detox dr Huberta Czerniaka na YouTube ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Przed przyjęciem, czy podaniem jakiegokolwiek lekarstwa (w tym suplementu, zioła, innej oddziałującej substancji), nie wystarczy przeczytać kilka razy ulotkę i przeszukać Internet. Musisz jeszcze zrozumieć i przewidzieć możliwe potencjalne skutki uboczne, które mogą być daleko gorsze od potencjalnych efektów "leczenia". Zazwyczaj w diagnostyce istnieje inne naturalne lub praktykowane od dawna rozwiązanie (manualne lub
Jak można wierzyć w takie g---o w XXI wieku XDD
https://www.fda.gov/food/food-additives-petitions/questions-and-answers-monosodium-glutamate-msg
@Anomalocaracid no w dużych dawkach tak można powiedzieć o większości rzeczy, a mówimy raczej o normalnym spożyciu, także jak jest jakieś nowe badanie na
@Anomalocaracid: To tak jak woda.