Aktywne Wpisy
love2spooch +898
Zgodnie z obietnicą i zgodą mireczka @aveniner dziś udało się skończyć książkę.Jedyne co na niej brakuje to tylko podpis Pani Moderator lub Pana Michała ;) i przy okazji robię #rozdajo - jakby ktoś chciał mieć taki sam zbiór to stworzę jeszcze raz taki sam :) #heheszki
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a__s
Lecimy w gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WielkiNos +248
Byłam z synem na bio rezonansie i wyszło ,że mógł mieć glizdę ludzką i zaleciła nam odrobaczanie.
I teraz sama nie wiem czy to robić.
Chce jeszcze do pediatry się umówić na ewentualne badania kału.
Bo też czytałam takie odrobaczanie się tymi naturalnymi metodami może źle też skutkować.
Jakie mieliście doświadczenie?
Tutaj dosyłam zdjęcia
#medycyna #nfz #pasozyty #kiciochpyta #heheszki #humorobrazkowy
Nawet drewno księżycowe ma dużo lepsze właściwości kiedy jest ściete podczas pełni. Widać analogie.
Film Detox dr Huberta Czerniaka na YouTube ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Przed przyjęciem, czy podaniem jakiegokolwiek lekarstwa (w tym suplementu, zioła, innej oddziałującej substancji), nie wystarczy przeczytać kilka razy ulotkę i przeszukać Internet. Musisz jeszcze zrozumieć i przewidzieć możliwe potencjalne skutki uboczne, które mogą być daleko gorsze od potencjalnych efektów "leczenia". Zazwyczaj w diagnostyce istnieje inne naturalne lub praktykowane od dawna rozwiązanie (manualne lub
Jak można wierzyć w takie g---o w XXI wieku XDD
https://www.fda.gov/food/food-additives-petitions/questions-and-answers-monosodium-glutamate-msg
@Anomalocaracid no w dużych dawkach tak można powiedzieć o większości rzeczy, a mówimy raczej o normalnym spożyciu, także jak jest jakieś nowe badanie na
@Anomalocaracid: To tak jak woda.