Aktywne Wpisy
zuzixxx3 +3
Co chwilę jacyś ludzie w komentarzach albo w w wiadomościach sugerują mi, że jestem fejkiem. jak mam udowodnić, że jestem kobietą? (╯︵╰,)
zuzixxx3 +8
Przeszkadza Wam jak kobieta pracuje w miejscu, gdzie ma bezpośredni kontakt z klientem i nie ma pod koszulką stanika (odznaczają się sutki)? Bo przełożony się ostatnio do mnie dopieprzył, że “kuszę” klientów, a nienawidzę nosić tych niewygodnych uciskaczy cyckow (╯︵╰,)
Za młodu wierzyłem w bajeczki korwina o wolnym rynku, ale jak człowiek dorośnie, to wie, że wolny rynek to najgorsze g---o jakie może być xD jestem socjalistą, bo wolny rynek niszczy życia miliardom ludzi, by kilkunastu pasożytów mogło sobie żyć w luksusach z naszej niedoli. OPODATKOWAĆ SPEKULANTÓW!
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #nieruchomosci #polska #bekazpodludzi #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: masz na myśli rzadacych w DE, którzy niby są socjaldemokratami, ale jednak są neoliberalni?
A w wolnorynkowej III RP, gdzie dla niektórych wszystko jest socjalizmem a paróweczkowe teorie wybawieniem, zarabiający 10-12 k netto na rękę muszą
https://forsal.pl/nieruchomosci/artykuly/9335811,70-proc-mieszkan-w-polsce-kupuje-sie-pod-inwestycje-sprawdzamy.html
@Lambo994: mieli mieszkanie, ale w między czasie żarli gruz i ocet, a na zakup malucha czekali 10 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Piękny
Kraje zachodnie niby socjalistyczne kumulowały dobrobyt przez wieki pracy, eksploatacji innych i
W powiatowych są podobne proporcje w zarobkach do ceny za metr co w Warszawie.
Co prawda cena total dużo niższa, ale na przykład tam skąd ja pochodzę to mieszkania u deva w powiatowym chodzą po 8k z metra, a jak tam 4-5k na rękę zarobisz to już jest bardzo dużo, albo dymasz dziennie 100km w dwie strony do Wojewódzkiego żeby więcej zarobić, a w wojewódzkim też ceny względem zarobków proporcjonalne do