Aktywne Wpisy
miekki_am +512
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +57
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Btw: Te emerytury były wypłacane z rezerwy demograficznej. Naszej rezerwy.
#bekazpisu #pis #polityka
@Sin-: No generalnie podatki są własnością władzy. To, że złodziej mi z-----e rower to w stanie faktycznym jest to rower złodzieja, skoro nim dowolnie dysponuje, a mój jest jedynie w sensie metafizycznym
Nie będę tłumaczyć dlaczego nie na czegoś takiego jak budżet PiSu. Średnio ogarnięty człowiek wie czym jest propaganda i jak działa.
Zwrócę uwagę na jeszcze jeden aspekt jaki stosuje Morawiecki. Mianowicie podział społeczny. PiSowcy będą szaleć z radości, że wszystkim na złość zrobili.
Na miejscu Tuska to bym rachunek wystawiła. Jak to był budżet PiSu to niech oddają teraz rezerwy które ukradli 20,30,40, 50 latkom.
Co z tego że PiS mówi że to z jego kasy idize cały social skoro człowiek z PO się n-----ł?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kto gadał z n-------m wujkiem na imieninach ten doskonale wie o czym mówię