Wpis z mikrobloga

Dziennikarz mediów PiS wdał się w skandal z prostytutką. Kobieta publikuje wiadomości: Chciał wylizać mi odbyt za 500 złotych

Jak można w ogóle chcieć wylizać komuś odbyt? Przecież to jest skrajnie niehigieniczne i obrzydliwe. Ludzie z takimi pragnieniami to dla mnie skrajni degeneraci, a ci którzy chcą jeszcze za to płacić to zwyczajnie gorszy sort społeczeństwa. Najgorsze, że takie osoby pojawiają się w środowiskach rzekomo konserwatywnych.

#s--s #bekazpisu #polityka #revoltagainsthemodernworld #4konserwy #neuropa
Al-3_x - Dziennikarz mediów PiS wdał się w skandal z prostytutką. Kobieta publikuje w...

źródło: ulihnhuh

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Al-3_x: Najśmieszniejsze z tej afery jest to, że jak Dobski wrzuca ile kosztuje czyjś zegarek, buty, garnitur, samochód itd. to za chwilę się znajdzie osoba, która mu przelicza ile bankontów 500 PLN, zamiast lizania odbytu, by musiał przeznaczyć na zakup danego dobra.
  • Odpowiedz
Jak można w ogóle chcieć wylizać komuś odbyt? Przecież to jest skrajnie niehigieniczne i obrzydliwe.

@Al-3_x: Tutaj dodatkowo chodzi o odbyt prostytutki, to tak jakbyś lizał deskę sedesową w kiblu na dworcu
  • Odpowiedz
Żenująca sprawa. Pani p---------a nie zachowała dyskrecji. Wg mnie fatalnie. Świat schodzi na psy.

@mrjetro: Oj biedny facet. Największy dramat to, że p---------a nie zachowała dyskrecji xD
To, że jest poje*** to spoko xD
  • Odpowiedz