@Fiszermen: Nie jestem z Trójmiasta, ale zwykle gdy ceny hoteli w--------a w kosmos to oznacza, że w tym terminie w mieście jest jakaś duża impreza/targi itp. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Fiszermen: Ja tam nie wiem, ja płacę za mieszkanie cały czas tyle samo. Po prostu przestań być biedny, to nie będziesz miał powodu narzekać na ceny. ( ͡º͜ʖ͡º)
@WaveCreator no akurat na Podsiadło jadę, rok temu byłem tak o to miałem fajny apartament, dostęp do sauny siłowni za 600~ za dwie noce. Ogólnie Gdańsk piękne miasto
@Fiszermen: No to masz odpowiedź xD Koncert, na który dziesiątki tysięcy biletów rok temu rozeszły się w kilka godzin. Trzeba było pewnie już wtedy bookować ( ͡°͜ʖ͡°)
Szukaj na wykopie, to może jakaś mirabelka Cię przenocuje xD
ale się zesrał gdańszczanin z dziada pradziada mieszkający na zaspie w mieszkaniu postoczniowym xD
@Iskaryota: co byś nie napisał to nadal nie przyjeżdżaj bo u ciapatego taniej a Zaspa została zbudowana na bazie starego lotniska i nie ma nic wspólnego ze stocznią obesrańcu
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: obraz
PobierzPo prostu przestań być biedny, to nie będziesz miał powodu narzekać na ceny. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Fiszermen: nie stać cię to wypier.....j do ciapatych , jak cię bedzie stać to zapraszamy
@Fiszermen: No to masz odpowiedź xD Koncert, na który dziesiątki tysięcy biletów rok temu rozeszły się w kilka godzin. Trzeba było pewnie już wtedy bookować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szukaj na wykopie, to może jakaś mirabelka Cię przenocuje xD
@Iskaryota: co byś nie napisał to nadal nie przyjeżdżaj bo u ciapatego taniej
a Zaspa została zbudowana na bazie starego lotniska i nie ma nic wspólnego ze stocznią obesrańcu