Aktywne Wpisy

MrMas +26
Moja koleżanka z pracy ma dziecko. Super, gratulacje — ale serio, nie każdy ma obowiązek się tym ekscytować. Ja dzieci nie lubię, bo mnie zwyczajnie wkurzają. Ale ona jakby wzięła sobie za życiową misję pokazanie mi, że ‘bobaski są słodkie’, co chwilę wciskając mi zdjęcia i mówiąc ‘no zobacz jakie cudne’. A mnie w środku skręca. Dla niej to całe życie, spoko — ale ja nie zamierzam zostać samotną matką przed trzydziestką
Niby minęło jakieś półtora roku od mojego rozstania z ostatnią poebuską, ale nie znaczy to, że dziwne akcje mam za sobą.
Te półtora roku temu, gdy już ewidentnie się między nami psuło, to ona była tą, która zrobiła pierwszy krok. Mianowicie oznajmiła mi, że nie wydaje jej się żeby to miało sens, że powinniśmy ograniczyć kontakt, ja na to zapytałem "i co dalej" (w sensie z nami), ona na to się obraziła, że
Te półtora roku temu, gdy już ewidentnie się między nami psuło, to ona była tą, która zrobiła pierwszy krok. Mianowicie oznajmiła mi, że nie wydaje jej się żeby to miało sens, że powinniśmy ograniczyć kontakt, ja na to zapytałem "i co dalej" (w sensie z nami), ona na to się obraziła, że

![Pseudokibice z maczetami grozili chłopakom grającym na orliku w Krakowie [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b1da75bb4b0b119da3b06b2d2f49232b38ae82d817652e674cfac78b06c4c152,q80.jpg)
@EmilioEstevez @Kapitalista777
#bekazpisu #polska #polska #sejm #polityka
źródło: Screenshot_20240427-095950_Chrome
PobierzTaki jest ustrój w Polsce, że prokuratura jest składowa częścią aparatu państwa.
Gorzej, że "apolityczni" sędziowie, także ci ze zdjęcia, zamiast być sędziami RP, bardzo często bywają sędziami PO.
I to jest prawdziwy dramat naszego państwa.
Przypomnij sobie, czyj TK przyklepał kradzież 160mld z OFE, by Tusk nie stanął przed Trybunałem Stanu w roku wyborczym, za nadmierne zadłużenie.
https://www.money.pl/gielda/polakom-nie-stala-sie-krzywda-w-2014-roku-rzad-zrobil-to-co-musial-z-ofe-6864805534460416a.html
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo to, że zagrabiono REALNE, ISTNIEJĄCE PIENIĄDZE z kont Polaków z OFE i przejedzono to jest FAKT.
I żadne opinie, ani racjonalizacje, także zawarte w tym artykule tego faktu nie zmienią.
Bo prawdopodobnie wrzuciłeś wywiad, który ma fajny, wybielający Twoją partię tytuł, a którego to artykuły pewnie nawet sam nie przeczytałeś.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: kolega antypisowiec
PobierzGęsta mela na ryj takiej dziczy stepowej, jak ty. Proste.
@Kapitalista777: mele to możesz spożyć od swojego ojca jak ci otwiera drzwi od domu schizolu
XD
PO rozpoczęło kryzys konstytucyjny powołując sędziów na zapas i ludzie głosowali na PIS licząc że Yaro z Zerem naprawi sądownictwo