Aktywne Wpisy

zajsty +138
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
haha123 +14
Panowie ja nie wiem czemu tutaj jest taki zmasowany atak na @tom-ek12333 bo co, bo nie jest hazardzistą jak większość tagu?
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen

#mechatronika #automatyka #pracait #praca
Generalnie programuje w C/C++ systemy embeded i mam już dość siedzenia przy komputerze. Zastanawiam się czy nie pójść w automatykę, ale tak: ze studiów to mam licencjat+mgr na kierunku Analityka Gospodarcza i inżyniera na prywatnej uczelni z Informatyki. Z języków umiem angielski C1 i niemiecki może to jest B2 i mam SEP do 1kV.
No i teraz jak mam niby znaleźć prace w automatyce? Może jakiegoś magistra z mechatroniki? Nie wiem czy na AiR mnie przyjmą po informatyce na II stopień.
Z jednej strony nie umiem wysiedzieć na komputerze, z drugiej jak oglądam w Internecie te wszystkie wypadki że maszyna kogoś przygniotła, albo wciągnęła, albo przebiła to trochę strach ruszać tyłek od biurka.
Generalnie jestem przegrywem bez znajomych mieszkającym z matką w wieku 33 lat, więc wyjazdy słuzbowe akurat mogłyby być odskocznią od codzienności.
Jak uważacie? Dobry pomysł zmieniać to teraz? Mam w ogóle jakieś szanse?
Aktualne zarobki: 7k na rękę UoP. Nie mam prawa jazdy i raczej nie chce go robić.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: No bez tego się raczej nie obędzie. Jak można w tym wieku nie mieć i nie chcieć mieć prawka? To trochę jak bez ręki. Ale poza tym, nadajesz się. Angielski + niemiecki to jest atut. SEP jest mało ważny akurat, bo jak firma potrzebuje to cię wyśle na kurs i za niego zapłaci. No ale jak już jest,
No i pytanie, ile lat jesteś w stanie jeżdzić w te delegacje i jakie masz plany życiowe. Jeśli nie planujesz zakładać rodziny (lub nie masz takich możliwości) to delegacje są spoko, zwłaszcza zagraniczne, bo wpada niezła kasa za same diety i nadgodziny. Praca w delegacjach zazwyczaj wiąże się z pracą w nadgodzinach, często po
A wypadków się nie bój. Podstawowe zasady i ich przestrzeganie wystarczą żeby nic się nie