Aktywne Wpisy
Kanarynka +23
Traktuje wykop Jako mój pamiętniczek, więc przychodzę z updatem mojego życia po roku...
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już
Jest trochę lepiej. Udało mi się nieco schudnąć, zmieniłam pracę na lepszą, niebieski cały czas ten sam.
No ale przybył rok.... w grudniu skończę 30. Uderzę w tą magiczna ścianę.
To, ze nie będę miała dziecka jest praktycznie pewne. Po 1. Cukrzyca, więc hormony rozaalone po 2. Będę już po 30...
Niestety, jeżeli jakimś cudem będę miała dziecko, to nie będę już

denazyfikacja +98
Paulina ma 29 lat, otyłość II stopnia, dwójkę czarnych dzieci jako pamiątkę po pracy na zmywaku w UK. Paulina zarabia w żabce 3500zł netto, do tego otrzymuje 2x800+. Żaden z ojców jej dzieci nie płaci alimentów (bo obaj siedzą w więzieniu). Paulina żyjąc z rodzicami odkłada średnio 0,04*(dochód) miesięcznie.
Oblicz:
1. Za ile lat Paulina pojedzie z dziećmi na wakacje do Egiptu, jeśli całkowity koszt wycieczki wynosi 3000zł.
2. Za ile lat Paulina znajdzie sobie chłopaka. Przyjmij, że aktualnie ma 10/100pkt matrymonialnych a celuje w mężczyzn mających >85/100pkt. Co roku jej wymagania spadają o 2*x zaczynając od 5pkt (5, 10, 20…) a żeby być w związku, ilość pkt partnera może być maksymalnie o 10pkt większa od jej wartości.
3*. Napisz rozprawkę o stosunkach Pauliny z jej ojcem.
#heheszki #p0lka #tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow
- Paulina odkłada miesięcznie: 0.04 * (3500 + 2 * 800) zł = 0.04 * 5100 zł = 204 zł.
- Czas potrzebny na uzbieranie 3000 zł: 3000 zł / 204 zł/miesiąc ≈ 14.71 miesiąca.
- Paulina będzie mogła pojechać na wakacje do Egiptu za około 15 miesięcy.
2. Za ile lat Paulina znajdzie sobie
2 źle policzone!
Miało być tak: wymagania co do