Wpis z mikrobloga

uwaga spoilery dotyczące Fallouta!

właśnie skończyłem serial i mam pytanie do falloutowych świrów - to jest gdzieś poruszane, że vault-tec chciał doprowadzić do wojny?
grałem tylko w NV i 4, nie kojarzę takiego wątku

#fallout
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chrupki_z_zupki Przy pertraktacjach pokojowych akcje Vault-Tec leciały w dół. Natomiast czy oni wywołali wojnę pozostaje w sferze domysłów. Ich udziałowcy jak Pan House mogliby nie być zadowoleni, że mu jakieś korpo inwestujące w kopanie dziur w ziemi chce świat podpalić.
  • Odpowiedz
@bucketpuncher: nadal, oficjalnie F3 jak i inne główne gry jest kanoniczny.
Zresztą hołubione F1/F2 miało obcych jako przeciwników normalnie, nie jako EE.
Albo mamy nieśmiertelne roboto-SI Skynet. Ale faktycznie dojebmy się do Bethesdy bo dali kloca.

a no i najważniejsze xdxdxdxd
  • Odpowiedz
@Methes: tak, xdxddx bo co mają obcy (występujący w każdym jednym falloucie) do tego że bethesda to fabryka slopu która nigdy nie rozumiała na czym polega fallout xD branie czegokolwiek jako fakt z ich gównoserialu czy gierek to głupota nie tylko przez to, że nie rozmawiamy tu nawet o falloucie tylko przez to, że oni sami nie trzymają się swoich wymysłów i zmieniają wszystko jak im się podoba xD tak,
  • Odpowiedz
@bucketpuncher: "Moja racja jest mojsza niż twojsza. Właśnie moja racja jest najmojsza."
szkoda czasu na kłótnie, pozdro i z fartem mordo. Cieszmy się z tych rzeczy w świecie Fallouta które lubimy i tyle
  • Odpowiedz