Aktywne Wpisy
dqdq1 +654
KingaM +20
Najlepsza wigilia ever, zaprosiłam na nią swojego dręczyciela z technikum, który gdy czas pokazał okazał się najbardziej lojalnym ziomkiem do którego mogę wpaść w środku nocy, porozmawialiśmy ze sobą bardzo szczerze, rozmawialiśmy do 2 w nocy przy wigilijnym stole wyjaśniając sobie różne rzeczy, gdzie rodzina już dawno poszła spać i mnie olala traktując mnie ewidentnie gorzej, popłynęło wiele łez, wiele mi to dało, na pewno więcej niż psycholog i psychiatra na którego
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #polska #ukraina
@Wraczek: Z którego w ramach aktu łaski wyślą Cię na front jak u Ruskich, a teraz chyba nawet Ukraińców? xD
Wszyscy tylko cwaniakują jaka to Rosja słaba, a jak przyjdzie co do czego to nas kto będzie bronił jak wszyscy pouciekacie? Zostawicie rodziców i wszystkich samych?
Zrzuta na wache i jadę z tobą ja przynajmniej będę mógł wrócić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MikiGRU: no i? To jego życie dla niego ma być mniej ważne niż kraj?
Ciekawe czy będziesz taki cwany jak ci w okopie nogę urwie.
Chcesz sobie umrzeć, to proszę bardzo, już dziś się możesz zgłosić do woja.
nie dla mnie, taka jest definicja tego słowa po prostu xD
Może i moje życie jest g---o warte, ale jednak nie chcę umrzeć.
@Wraczek: jakich na górze? Jak będzie trzeba to pójdę walczyć, żeby moja rodzina miała gdzie żyć i żeby moje dzieci mogły mówić po polsku. Zawsze możesz uciec, a potem już uciekać całe życie. Twój wybór.