Aktywne Wpisy
purpurek +4
iluvmypickle +4
pułap oszczędności między 30-60k jest dziwny, bo z jednej strony mogę kupić wszystko na co mam ochotę np. komputer, auto, wakacje itp a z drugiej strony nie jestem w stanie kupić za te pieniądze nic wartościowego np. działki budowlanej.
Nie mam pomysłu jak zainwestować te pieniądze, bo to co miałem kupić/zainwestować już mam a jeśli chodzi o zamrożenie pieniędzy to za 60k nie kupie nawet garażu, a kredytu też dużo nie dostanę
Nie mam pomysłu jak zainwestować te pieniądze, bo to co miałem kupić/zainwestować już mam a jeśli chodzi o zamrożenie pieniędzy to za 60k nie kupie nawet garażu, a kredytu też dużo nie dostanę
Prawdą jest że dziś z tymi mokebe są duże kłopoty
Dla przykładu Lincoln wywołał wojne o zniesienie niewolnictwa wspieranego przez demokratów a ci i tak głosują na demokratów XD
Ameryka Płd mała populacja, słabi mali ludzie.
Masz jakąś wiedzę na temat niewolnictwa czy tak sobie rzucasz?
Nie mówię że wtedy się to nie opłacało tylko czy z dzisiejszej perspektywy się to opłacało
Z iednej strony tania siła robocza rozwinęła dawną Amerykę ale w zamian dziś daje nam duże problemy w postaci przestępczości czy głosowania na niszczących USA demokratów
Aczkolwiek do tego stanu rzeczy doprowadził głupi establishment republikański który jest na dobrej drodze by zdechnąć na zawsze po niedawnej klęce Niki Haley
Problemy mają biedni, klasa średnia ma #!$%@?. Ogólnie problem z murzynami pojawił się nie tak dawno z perspektywy czasu. Murzyni żyją w gettach, mają swoje dzielnice gdzie biały nie ma po co jechać.
Piszę to po to gdyż wykopki właśnie walą konia do starych republikanów którzy ten problem spowodowali
@Towarzysz_Pawulon: I ci demokraci z tamtych czasów dalej mają te same poglądy? https://pl.wikipedia.org/wiki/Dixiecrat
@Towarzysz_Pawulon: to po co piszesz o demokratach i niewolnictwie?
@Towarzysz_Pawulon: I co zrobił? Po za szukaniem wrogów na których można zrzucić każdą swoją porażkę?
@Towarzysz_Pawulon: I gdzie narracja? Mniejszości w USA głosują na demokratów bo wśród republikanów jest ciągle sporo rasistów, i