Aktywne Wpisy
ataeB +10
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +178
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
kibice Barcelony, jeśli wyśmiewają Was dziś w pracy lub szkole to nie martwcie się, oto protipy jak sobie poradzić
A) Filmiki na Tiktoku jak sedziowie was okradaja przy każdej porazce (koniecznie jakas podniosła muzyczka w tle)
B) General Franco
C) Kompilacje jak Real przechodzi dzięki sędziom zawsze w LM i jak wygrywa klasyki (koniecznie dodać że sędziowie kupieni, Perez posmarowal)
D) Real Vardryt
E) Może jakiś filmik jak sędzia coś mowi do Cancelo i dałoby radę jakieś napisy wstawić, że kazał mu być totalna pokraką bo inaczej dorwą jego rodzinę?? (Paranormalna muzyczka, spisek)
F) Jakieś 19:0 dla Barcelony w klasyku z 1918 roku
G) Tryplet - możesz wygrywać 5x lige mistrzów w przeciągu 9 lat, ale bez trypletu jesteś śmiesznym klubem
Dajcie znać czy przetrwaliscie, bądźcie silni!
A jeszcze bardziej ma n------e ktoś kto się tym przejmuje i toczy tego typu debaty jak te opisane przez Ciebie
https://pbs.twimg.com/media/GLwUsemXcAAUn6x?format=jpg&name=medium