Aktywne Wpisy
wfyokyga +185
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
#walaszek #polska
Bzdura xD akurat moi znajomi lewacy jako największa jego skazę przywołują właśnie to (i przymilanie się liberałom gospodarczym)
@antipopulismus: no chyba wlasnie dokladnie na odwrót xD
@whiskas: też tak myślałam, myślałam że znam ten tekst i nie ma żadnych przesłanek, że to ma być o parze gejów xD bo byłam przekonana, ze on się tam zwraca do kogoś w formie żeńskiej, ale teraz jak czytam ostatnią zwrotkę to w sumie faktycznie
Za seks z nieletnim, a nie homoseksualizm.
Nie masz w ogóle pojęcia o czym mówisz xD. https://krakow.naszemiasto.pl/krakow-polowanie-na-homoseksualistow-pod-klubem-dla-lgbt-co/ar/c1-7372789
Pierwsza kawiarnia otwarta na osoby homo (Cafe fiolka) przetrwała zaledwie dwa lata, bo właściciel nie radził sobie z ciągłymi napadami na klientów. Ty sądzisz, że większość klubów gejowskich w Polsce jest ciężko ukryta w jakichś piwnicach z wejściem nie wiadomo gdzie po co xD? Non stop
@Errad: co xD ale brednie.
@Piastan Bo Walaszek zrozumiał Polskę i Polaków. Tylko przypłacił to szaleństwem.