Wpis z mikrobloga

@murmurlrl: skąd te ceny? z lotniska? Patrzę na pyszne, a kurczak 38 zł.
Zresztą tam ja nigdy nie kupuje po normalnych cenach tylko po promocji. Sub Of the Day było kiedyś itd.
  • Odpowiedz
@murmurlrl: w KAzdym biednym kraju sązakompleksieni ludzie, któzy jedzą MARKETING bo zachodnie. W chinach w metropoliach też korpo Chinczyki w porze lunchu lecą do starbaxa po kawe i kanapke z lodówki w cenie ciepłęgo posiłku z baru chińskiego obok.

Korpo eksploatuje sentyment zakompleksionego robaka do cna.
wuwuzela1 - @murmurlrl: w KAzdym biednym kraju sązakompleksieni ludzie, któzy jedzą M...

źródło: obraz_2024-04-20_190620454

Pobierz
  • Odpowiedz
@murmurlrl: dlatego ostatnio z uberka zamawiałem z pół roku temu jak nie dalej bo z tymi cenami to ich p----------o ale widać inni kupują bo zielona kostka co chwile jedzie przed blokiem
  • Odpowiedz
@murmurlrl: te kanapki z subwaya mają tyle cukru, że w niektórych krajach są klasyfikowane jako słodycze xd

Zróbcie sobie przysługę, i zjedzcie dobrą kanapeczkę z porządek piekarni. Np. w Putce alno Nero Cafe mają dobre kanapsony, a nie ten syf z subwaya
  • Odpowiedz
  • 0
@hokus_pokus: Robię sobie przysługę i raczej nie jem kanapek w ogóle, a jak już to robię je w domu xd
Kupiłem Subwaya raz w życiu, z dwa lata temu i stwierdziłem, że przereklamowane oraz przepłacone g---o zupełnie nie warte swojej ceny - wtedy chyba ta większa wersja kosztowała niecałe 30 zł?

BTW do ludzi którzy mieli wątpliwości: Tak, to cena za zestaw, jest napisane jak wół - sama kanapka nie
  • Odpowiedz
@Rynia Jak taniej, skoro samą kanapkę w Niemczech pokazałeś za 61 zł, a op wrzucił zestaw (który swoją drogą nie wiem, gdzie znalazł w takiej cenie, zwykle niższa jest)
  • Odpowiedz
@szzzzzz: W NL czasami trafi się akcja w Too Good To Go i można dostać Subwaya w rozsadnej cenie. Ale zapłacić za kanapkę 65zł to jakaś totalna abstrakcja
  • Odpowiedz
meanwhile w UK taki sam zestaw: 8 #!$%@? funtów. no ale Polaków stać, wiadomo

@szzzzzz:

Polak nie jest spełniony jeśli się go nie wyrucha ceną.
  • Odpowiedz
meanwhile w UK taki sam zestaw: 8 j------h funtów. no ale Polaków stać, wiadomo

@szzzzzz: może i u nas jest drogo, ale przynajmniej pracownik gastronomi zarabia mniej jak w UK xD
  • Odpowiedz
to zależy ile masz wzrostu, wagi jaki tryb życia prowadzisz. Dziecko to może się i naje jedną kanapeczką ale nie dorosły mężczyzna w sile wieku

@europa: p--------z kocopoły, jak jesteś grubasem 130 kg z rozepchanym żołądkiem to faktycznie może być ciężko, ale dla normalnej osoby taka kanapka jest wystarczająca, ja ważę ponad 90 kg i najadam się w zupełności, gdzie tryb dnia mam raczej intensywny i mało siedzę, do tego
  • Odpowiedz
@murmurlrl: K---a nigdy do SUBWAYA nawet nie zajrzę. Kilka lat temu skorzystałem z ich oferty, co się dla mnie skończyło epickim zatruciem. Przez jedna noc na kiblu (wizyta średnio co godzine) straciłem około 2kg masy ciała. Dosłownie na trzęsących się nogach zszedłem z piętra na parter żeby poprosić matkę o kupieni elektrolitow/srodkow na rozwolnienie w aptece.
  • Odpowiedz
@Krzewka: czyli nie 15zł a co najmniej 4x taniej przeliczając w stosunku do zarobków, tak? K---a kocham ten kraj. I jeszcze szydzą że biedak jesteś bo ci nie pasuje że cie tak jebią na wszystkim. Dajcie niewolnikom skrzydła a pójdą nimi zamiatać ulice
  • Odpowiedz
meanwhile w UK taki sam zestaw: 8 j------h funtów. no ale Polaków stać, wiadomo

@szzzzzz: Tak, za 15cm jest 23pln w przeliczeniu w funtów - czyli dokładnie tyle samo ile w Polsce.
Problemem w tym wypadku jest j-----e ludzie na zestawie co jest karygodne i jest patologią jak spora część gastro w Polsce.
  • Odpowiedz