Wpis z mikrobloga

@oydamoydam: Chyba najlepszy artykuł pokazujący co tak naprawdę mają w głowach uśmiechnięte "elity". A przynajmniek ta część zdolna do jakiejś refleksji. Szkoda, z takimi zakompleksieńcami stracimy kolejne lata. Oby nie niepodległość.
  • Odpowiedz
@oydamoydam: oni maja takie poglady jakie sa potrzebne by Rosje wspierac , taki Sykulski staral sie nawet z Nowoczesnej przeciez startowac, Kolodziejczak nie mam pojecia jak trafil to PO ale palil amerykanskie flagi jeszcze 3 lata temu.. Polacy nie sa raczej pro rosyjscy , sympati do komuny u nas juz obecnie tez nie ma nawet na zblizonym poziomie do innych krajow bloku wiec robia co moga.
Rosja antysemicja byla zawsze
Miniu30 - @oydamoydam: oni maja takie poglady jakie sa potrzebne by Rosje wspierac , ...
  • Odpowiedz
  • 0
@Miniu30:

oni maja takie poglady jakie sa potrzebne by Rosje wspierac , taki Sykulski staral sie nawet z Nowoczesnej przeciez startowac, Kolodziejczak nie mam pojecia jak trafil to PO ale palil amerykanskie flagi jeszcze 3 lata temu.. Polacy nie sa raczej pro rosyjscy , sympati do komuny u nas juz obecnie tez nie ma nawet na zblizonym poziomie do innych krajow bloku wiec robia co moga.

Rosja antysemicja byla zawsze a
  • Odpowiedz
@oydamoydam: chyba za bardzo przekombinowane - ja sadze zwyczajnie prosciej kosciol bym zinfiltrowany w czasie komuny, za Rosja zawsze szly pieniadze. Radio Maryja nadawalo z rosyjskich nadajnikow , przedstawiciele ambasady rosyjskiej byli tam na imprezach a wszystko sie dzialo w latach 90 za czasow Jelcyna gdzie Rosja byla panstwem upadlym i niczym ideologicznie nie walczyla z zachodem ale agenture utrzymywala. Kaczynski wtedy nazwywal ich opcja targowicka
  • Odpowiedz
  • 0
chyba za bardzo przekombinowane - ja sadze zwyczajnie prosciej kosciol bym zinfiltrowany w czasie komuny, za Rosja zawsze szly pieniadze. Radio Maryja nadawalo z rosyjskich nadajnikow , przedstawiciele ambasady rosyjskiej byli tam na imprezach a wszystko sie dzialo w latach 90 za czasow Jelcyna gdzie Rosja byla panstwem upadlym i niczym ideologicznie nie walczyla z zachodem ale agenture utrzymywala. Kaczynski wtedy nazwywal ich opcja targowicka

@Miniu30: Tego też nie można
  • Odpowiedz