Całe 5 dni temu musiał wyrzygać się na Korsira i swojego jak go określał brata Sebastiusza poniewaź nie dawał sobie rady z tym jak ludzie go oceniają w komentarzach. Teraz okazuje się,ze przeszedł jakiś czas temu psychoterapię pośrednią przez znajomego szwagra bratanka i celowo przyjmuję krytykę by uzdrawiać i uszczęśliwiać ludzi. Czasem myślę,ze może starczy i mu odpuścić ale no nie da się. #yanek #korsir
@gasnica_pyanowa łuki jak wróci do Polski i będzie dymił o matkę, b--ń, L4 i rentę od psiarni to skończy zamknięty przez własnych kolegów w Choroszczy spięty pasami a pies pójdzie do schroniska..
A czasem ten Łukasz który z nim był we Włoszech nie pisał że rozmawiał z nim i po rozmowie yanek odbanowal ludzi? A tu yanek pisze ze psycholog znajomego...
@Mular899: Już raz Janek pisał w podobnym tonie o ludziach. Pisał, także powtarzał w filmach, przysłowie " z głupimi się nie dyskutuje". Ludzie bez pasji, bez życia, z piwem w ręku, itp. W różny sposób obrażał swoich widzów, którzy napisali niepochlebny komenatrz. Tego jest mnóstwo, tylko trzeba poszukać w komentarzach. Nam się tak oberwało. Zostaliśmy hejterami.
@Pethaf Bardzo możliwe, że to właśnie z rozmów, z Łukaszem Janek znalazł wygodne
@Mular899: Też wczoraj myślałem że w sumie to troche go szkoda, może nie ma siana i zrobił tego busa jak umiał no ale k#@!a jak on gada takie kocopoły to jest debilem faktycznie i znów mi go nie szkoda.
A czasem ten Łukasz który z nim był we Włoszech nie pisał że rozmawiał z nim i po rozmowie yanek odbanowal ludzi? A tu yanek pisze ze psycholog znajomego...
O tutaj: https://wykop.pl/wpis/75834283/wpis#266564135
Pisał, także powtarzał w filmach, przysłowie " z głupimi się nie dyskutuje". Ludzie bez pasji, bez życia, z piwem w ręku, itp. W różny sposób obrażał swoich widzów, którzy napisali niepochlebny komenatrz.
Tego jest mnóstwo, tylko trzeba poszukać w komentarzach.
Nam się tak oberwało. Zostaliśmy hejterami.
@Pethaf
Bardzo możliwe, że to właśnie z rozmów, z Łukaszem Janek znalazł wygodne