@baal80: wyjedź do miasta top5. Skala miscegenacji przechodzi ludzkie pojęcie, nieraz widzę ładną p0lke (wiem, wiem, brzmi to jak oksymoron) która idzie z jakimiś pigmentododatnim który wygląda jak nieudany eksperyment genetyczny.
@proszeopmocjestemniemodry może po prostu idzie z koleżanką, może coś więcej ich łączy, nie nasza sprawa. A mem można odwrócić, wpisać brzydkich białych mężczyzn, azjatki i śpìące białe kobiety.
@proszeopmocjestemniemodry przyjaźń damsko męska nie istnieje. Koleżanki to się dzieli na 3 kategorie: - te z którymi sypiasz - te z którymi chciałbyś sypiać - te z którymi nie chcesz sypiać, ale one chciałyby z tobą
@proszeopmocjestemniemodry: jak taki uposledzony potrafi wyrwac laske, to co jest nie tak z tymi naszymi przegrywami? :D zawsze mnie to zastanawia :D oczywiscie wiadomo, wina laski
@proszeopmocjestemniemodry: wyjedź do miasta top5. Skala miscegenacji przechodzi ludzkie pojęcie, nieraz widzę ładną p0lke (wiem, wiem, brzmi to jak oksymoron) która idzie z jakimiś pigmentododatnim który wygląda jak nieudany eksperyment genetyczny.
Po tym wysrywie wiem, że w mieście top5 byłeś, ale 10 lat temu na wycieczce szkolnej xD
@RudyZibi: dużo ładnych p0lek się szmaci z obcymi, oczywiście znaczna większość jest brzydka ale trafiają się też ładne które popełniają zbrodnie jaką jest miscenegacja.
@proszeopmocjestemniemodry może po prostu idzie z koleżanką, może coś więcej ich łączy, nie nasza sprawa. A mem można odwrócić, wpisać brzydkich białych mężczyzn, azjatki i śpìące białe kobiety.
- te z którymi sypiasz
- te z którymi chciałbyś sypiać
- te z którymi nie chcesz sypiać, ale one chciałyby z tobą
Po tym wysrywie wiem, że w mieście top5 byłeś, ale 10 lat temu na wycieczce szkolnej xD
@dumahpl: nie trafiłeś akurat bo mieszkam w top5.