Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: W pierdziszewie dolnym faktycznie tak to trochę działa, posada na czarno przy segregacji złomu za mniej niż minimalną załatwiana jest z polecenia. Ale generalnie bredzisz.
  • Odpowiedz
Żaden - podkreślam żaden szanujący się pracodawca nie weźmie pracownika do pracy gdy go zupełnie nie zna ani nie zna go nikt z jej znajomych aby zasięgnąć opinii.

@mirko_anonim: Tak, rekrutacje nie istnieją, to tylko miraż. Ty masz chyba inne problemy chłopie xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Czterdziestoletni bezrobotny, który nigdy nie pracował opowiada jak to jest w pracy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie no byczku, tak jest. Pracodawcy to motłoch, Ty jesteś nieoszlifowanym diamentem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to wszystko, o czym piszesz, to oczywiście może być prawda, jeśli mówimy o realiach kołchozowych w zapomnianej mieścinie w Polsce Z. Jeśli jest jeden Janusz chlebodawca z jedynym bieda zakładem w okolicy, a bezrobocie wynosi 20%+, to może i tak jest.

Problem jest taki, że to w dzisiejszych czasach margines, a dla większości użytkowników tego portalu absolutna abstrakcja. To już nie lata 90, pracodawcy często w ogóle nie wiedzą, kto
  • Odpowiedz
@Tytanowy_Lucjan: ja raz w życiu napisałem coś z anonimowych, trochę chciałem się wyżalić, dostać jakąś radę, może parę słów wsparcia. Moja dziewczyna ma konto na Wykopie, więc chciałem to napisać anonimowo. Osoba, która akceptuje wpisy nie dodała mojego wpisu i napisała mi coś w stylu "Próbowałeś pójść do psychologa? Może on ci pomoże". Było to dla mnie w #!$%@? przykre, a teraz codziennie widzę w anonimowych zarzutki i bełkot ludzi,
  • Odpowiedz