@Krs90: Wonzaj sobie robi bekę z takich ludzi jak ty xD znajdź sobie jak Wonzaj narzeka na pracę w TVgry i kiedy pracował w ów firmie. To może ci się coś w głowie poukłada.
@Little_Makak: No narzekał i cisnął po wszystkich, co to zmienia? 8 lat temu nagrali razem film, była też drama z książką, Gonciarz u Stanowskiego mówił że nie ma z Makułą kontaktu, Makuła to samo mówił o Gonciarzu a tu nagle takie wyzywanie od kłamliwych k---w xD Gonciarz to się odkleja coraz bardziej, polecam sobie posłuchać jego prawd objawionych na filmikach.
@Krs90: Piszesz takie bzdury że aż głowa boli. Czego przygłupie nie rozumiesz, że od zawsze za sobą nie przepadali, ciężko im się pracowało ze sobą, mieli niemal na wszystko inne spojrzenie i pomysł. Czy w twojej pustej głowie fakt że Wonzaj narzekał na wszystkich, niweluje jakoś fakt że narzekał również na Gonciarza? xD
@Little_Makak: JEZUSIE PRZEPRASZAM JEST PAN NAJMĄDRZEJSZY NIE WIEDZIAŁEM ŻE PAN PRACOWAŁ Z NIMI I WSZYSTKO WIE NAJLEPIEJ PRZEPRASZAM CZY TO PAN PANIE GONCIARZ KRÓLU ZŁOTY WYBACZ XDDD
@Krs90: Tak, to Ja Pan Krzysztof, a faktu że nie rozumiesz że jak ktoś na coś narzeka to raczej nie jest zadowolony, nie da się inaczej skomentować, niż powyższymi cytatami.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: obraz_2024-04-16_200113725
Pobierz@Little_Makak: JEZUSIE PRZEPRASZAM JEST PAN NAJMĄDRZEJSZY NIE WIEDZIAŁEM ŻE PAN PRACOWAŁ Z NIMI I WSZYSTKO WIE NAJLEPIEJ PRZEPRASZAM CZY TO PAN PANIE GONCIARZ KRÓLU ZŁOTY WYBACZ XDDD
Gonciarz Sigma (nigdy nie sądziłem że to powiem)
@simirgone: gdzie wady?
źródło: comment_1590317884twQql5AKDBG2cYxPr1B19g
Pobierzźródło: received_1348743525810825
Pobierzhttps://www.youtube.com/live/i4A3kaaAqHQ?si=ZPshRUmr9J3bAA44&t=1860