Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

arnoldinho71 +489
#nieruchomosci
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
źródło: image
Pobierz

#pcmasterrace #komputery
źródło: Screenshot 2024-04-16 at 13-45-22 Gniazdo Intel LGA-1851 uchwycone na zdjęciu. Obsłuży serię Core Ultra 200 jeszcze w tym roku
Pobierzdebile
@missioncritical: aha, i dla kogo zaangażowanego w sprzedaż produktu ta informacja ma jakiekolwiek znaczenie? Dla marketingowca? Sprzedawcy? Hurtownika? Klienta końcowego?
Równie dobrze mogliby używać ilości obsługiwanych portów USB razy maksymalne taktowanie pamięci ogarniane przez chipset podzielone przez liczbę molową krzemu. Tyle samo sensu by to miało.
@apeee: nie da sie, to jest zbyt skomplikowane