Aktywne Wpisy

kutang__pan +29
źródło: 09_1729009610_200519
Pobierz
iforgotmypass_ +165
Na portalu Wykop.pl, gdy słońce chowa się za horyzontem, a cisza nocy zaczyna oplatać cyfrową przestrzeń, rozpoczyna się niezwykły spektakl. Nocna zmiana. To moment, w którym z ukrycia wychodzą wykopowi czołgiści – osobliwy gatunek, który żeruje wyłącznie po zmierzchu. Ich ulubioną pożywką są plusy, które zdobywają w zamian za swoje trofea – zdjęcia czołgów.
Każdy czołgista doskonale wie, że im bardziej unikalny lub historyczny pojazd zaprezentuje, tym więcej plusów uda mu się zgromadzić. Ta swoista waluta społeczna pozwala im przetrwać kolejne noce, podczas gdy inni użytkownicy portalu mogą jedynie obserwować tę fascynującą grę. Zdjęcie lśniącego T-34 lub majestatycznego Leopard 2 to jak rzucenie świeżej zdobyczy w wir nocnej aktywności. Inni czołgiści natychmiast pojawiają się, reagując plusami niczym stado głodnych zwierząt.
I tak, noc po nocy, portal tętni życiem pod ciężarem tych stalowych kolosów, których cyfrowe odbicia fascynują zarówno specjalistów, jak i laików. Czołgiści zaś, z poczuciem dobrze wykonanego zadania, znikają o świcie, by powrócić kolejnej nocy.
Czytała:
Każdy czołgista doskonale wie, że im bardziej unikalny lub historyczny pojazd zaprezentuje, tym więcej plusów uda mu się zgromadzić. Ta swoista waluta społeczna pozwala im przetrwać kolejne noce, podczas gdy inni użytkownicy portalu mogą jedynie obserwować tę fascynującą grę. Zdjęcie lśniącego T-34 lub majestatycznego Leopard 2 to jak rzucenie świeżej zdobyczy w wir nocnej aktywności. Inni czołgiści natychmiast pojawiają się, reagując plusami niczym stado głodnych zwierząt.
I tak, noc po nocy, portal tętni życiem pod ciężarem tych stalowych kolosów, których cyfrowe odbicia fascynują zarówno specjalistów, jak i laików. Czołgiści zaś, z poczuciem dobrze wykonanego zadania, znikają o świcie, by powrócić kolejnej nocy.
Czytała:

Pytanie do facetów którzy chcą lub posiadają dzieci - co jest głównym powodem żeby się na to zdecydować?
Presja żony lub rodziny, religia, jakaś wewnętrzna potrzeba przekazania genów?
Pytam bo nie mam już nastu lat, gdy mówiono mi "zobaczysz, dorośniesz to sam będziesz chciał mieć" - no więc "zestarzałem się" trochę i póki co ani trochę nie chcę, z mojej perspektywy to jest jakby dobrowolne utrudnianie sobie życia i odbieranie jakichkolwiek resztek wolnego czasu
#pytanie #dzieci #zwiazki #rozkminy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@pianinka: Ale jakie hobby? Jakie ty masz hobby? Jakie hobby ma 90% ludzi? Hobby ma sens tylko wtedy kiedy jest się w tym dobrym i mogą cię przez to podziwiać inni ludzie. Zupełnie nie rozumiesz jak działa ludzka psychika. Nauka języków? Po co? Za kilka lat każdy będzie miał aplikację w telefonie, która umożliwi rozmowę na żywo z chińczykiem, każdy
@pianinka: Przeczytaj sobie ten komentarz za 10 lat. Podejrzewam że może ci się zmienić perspektywa przez
@Jah00: Nie, hobby nie ma sensu tylko wtedy kiedy mogą cię podziwiać inni ludzie. Prosty z ciebie człowiek z prostym rozumkiem, szkoda, że głównie tacy się rozmnażają właśnie. "Wszyscy", "zawsze", "każdy", nie potrafisz nawet myśleć abstrakcyjnie, posługujesz się uproszczeniami i kalkami myślowymi
@pianinka: To, że moje dzieło będzie kontynuowane, że będę mógł przekazać komuś swoje geny, swój majątek, swoje doświadczenie, wiedzę, swoje wartości i że to po prostu nie pójdzie na marne. Musisz mieć świadomość, że jesteś przedstawicielką cywilizacji śmierci, błędem ewolucji, który zniknie. Jeżeli nie będą się rodzić dzieci, to gatunek ludzki wymrze całkowicie w ciągu 100 lat, a
@pianinka: przeludnienie? Gdyby ludzie zasiedlali planetę tak wydajnie jak Manhattan, to cała ludzkość zmieściłaby się w Nowej Zelandii, a gdyby 6mld ludzi ustawić na powierzchni 1m2/os to zajęliby powierzchnię 1000km2 czyli dwie Warszawy...
Twoja ignorancja potwierdza tylko to co wyżej napisałem. Wpisujesz się idealnie w obecnie panujący nurt "młodych, niezależnych, rozwijających się" kobiet.