#gotowanie #dieta Da się jakoś ugotować soczewicę żeby nie miała tyle wody i nie była paćką? Bo ciężko się z nią piecze kiedy ponad 1h zajmuje wyparowanie wody. Może trzeba ją wcześniej ugotować i zostawić żeby woda odparowała?
@Piks0n: Tu nie chodzi o niesamowitą historię, mogłem dac wpis taktyk żeby do niego wrócić jak ktoś da ci odpowiedź jak to zrobić a dałem wpis lekko w temacie bo przy robieniu kolejnego pasztetu, rady których ci ktoś udzieli przydadzą się także mi. Z fartem mireczku i pytanie kim jest pan z ze zdjęcią?
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Da się jakoś ugotować soczewicę żeby nie miała tyle wody i nie była paćką? Bo ciężko się z nią piecze kiedy ponad 1h zajmuje wyparowanie wody. Może trzeba ją wcześniej ugotować i zostawić żeby woda odparowała?
Z fartem mireczku i pytanie kim jest pan z ze zdjęcią?