Aktywne Wpisy
kurak2301 +806
Dzien dobry , chcialbym opisac #afera #wykopefekt #katowice #strazmiejska #taxi
Otoz przyjechalem dzis do Katowic na mecz , Polska Moldawia i o 13.50 wysiadlem na dworcu Katowice Glowne , z racji tego ze zameldowanie z bookingu bylo od 15 , chcialem jeszcze skoczyc do knajpy na obiad ( zurownia ) to jest ok 1 km od dworca. Normalnie poszedlbym na piechote, ale
Otoz przyjechalem dzis do Katowic na mecz , Polska Moldawia i o 13.50 wysiadlem na dworcu Katowice Glowne , z racji tego ze zameldowanie z bookingu bylo od 15 , chcialem jeszcze skoczyc do knajpy na obiad ( zurownia ) to jest ok 1 km od dworca. Normalnie poszedlbym na piechote, ale
źródło: temp_file6593120971295840601
Pobierz
Kieranz +1223
To już jest typowy cykl wykopu - jest ktoś wartościowy na tym g-portalu, to trzeba go pognębić (ze strony moderacji), żeby się stąd wyniósł. I finalnie wychodzi na tym lepiej xD
#wykop #nieruchomosci
#wykop #nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierz

źródło: 20210729175925uid1
Pobierz1. Czy skoro tak łatwo poszło, to czy nie mogłem utargować więcej
2. Czy towar nie jest przypadkiem wadliwy skoro sprzedający chce się go tak łatwo pozbyć
Wystarczyło "pobronić" trochę swojej oferty i tym samym upewnić kupującego o słuszności zakupu.
Legenda głosi, że kupujących obchodzi, czy ta opcja jest włączona, czy nie
@OlaKordasOfficial: no niekoniecznie - masz coś co Ci zalega, chcesz dostać 400 i się czegoś pozbyć co Ci zawadza, więc wystawiasz za 600. Gość pisze że daje 500 i zaraz przyjeżdża, więc odpowiadasz ok, ale odbiór dzisiaj bo na jutro ktos juz się umawiał oglądać. I spokój ¯\(ツ)/¯
Mi tam ta strategia zawsze się sprawdzała :) Po prostu sprzedaje i zapominam...
Kiedys gościowi nie chciałem opuścić 50 zł za gitarę i 0.5 roku bujałem się z wiosłem żeby je sprzedać. Stąd po prostu wolę sprzedać i zapomnieć o temacie jak najszybciej...
A teraz zobaczyłem kilka wątków niżej Twój wysryw o aborcji i umieram ze śmiechu.
Nie cierpię kupować i sprzedawać używek. Najczęściej wystawiam taniej i piszę, że nie negocjuję,a jak ktoś chce zejść z ceny to go ignoruję.
Na szczęście są jeszcze konkretni ludzie, którzy dzwonią i zabierają takie rzeczy bez dyskusji.
250 zł jest ok?
- 200 i biorę od razu
Okej, to 150 zł i sprzedaję
@OlaKordasOfficial: wyczuwam u Ciebie zboczenie zawodowe :D
@OlaKordasOfficial: pewnie chciał pogonić za 200, a wystawił za 250 i nie schodził ;)
@NieBendePrasowac: Z takim myśleniem daleko nie zajdziesz.