Aktywne Wpisy
simsakPL +123
Mirki, moja rozowa w naszym mieszkaniu chce powiesic taka naklejke (zdjecie pogladowe zebyscie wiedzieli o co chodzi). Dla mnie to jest wies, żenada i rak w c--j XD. Powiedziala ze i tak powiesi jak bede w pracy, na co ja odpowiedzialem ze jak to zrobi to moze sie pakowac. Co mysliscie o takim gownie ? #zwiazki #architektura #wnetrza
#pracait #programowanie #programista15k #it #sztucznainteligencja
IT się zmieni. Szybko. Nie tylko ai, ale też chmura, bd, bi itd. Zmienią się wymagania, podejście, potrzeba bycia miłym itd. Czy Waszym zdaniem programiści robiący cokolwiek poza AI, mają tego świadomość? Moj piątkowy test u klienta. Pytałem o zmiany jakie nadchodzą, narzędzia, wpływ na rynek pracy itd. Wynik 0/5. Nikt nie wiedział nic.
IT się zmieni. Szybko. Nie tylko ai, ale też chmura, bd, bi itd. Zmienią się wymagania, podejście, potrzeba bycia miłym itd. Czy Waszym zdaniem programiści robiący cokolwiek poza AI, mają tego świadomość? Moj piątkowy test u klienta. Pytałem o zmiany jakie nadchodzą, narzędzia, wpływ na rynek pracy itd. Wynik 0/5. Nikt nie wiedział nic.
Czy Waszym zdaniem typowy dev, spoza AI, domyśla się katastrofy przed nami? Layoffach np 20% ludzi?
- Tak 17.6% (65)
- Nie 30.8% (114)
- Nie zależy mu, o 20 lat umiał jave i był Bogiem 37.6% (139)
- Jest przerażony 14.1% (52)
Panowie ktorzy sa po #wazektomia i z jakichs powodow musieli wrocic do gry szukajac nowej partnerki: czy fakt ze mieliscie wazektomie i jasno komunikowaliscie to ze nie chcecie miec dzieci bardzo mocno wplynal na wasze poszukiwania nowej partnerki? Czy bylo bardzo trudno kogos znalezc?
Ja mam 32 lata, zrobilem zabieg 3 lata temu bedac w zwiazku (na szescie nie malzenskim) ktory trwal ponad 8 lat.
Z moich obserwacji raczej wiekszosc kobiet chce dziecko (lub je ma) wiec obawiam sie ze moze byc ciezko i troche czuje sie zdemotywowany a singlem jestem od roku.
#zwiazki #pytanie #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zresztą jak nie chcesz dzieci to przecież nie ma żadnego znaczenia czy jesteś po wazektomii, czy nie.
@jarezz: śmiechłem :)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta