Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Panowie ktorzy sa po #wazektomia i z jakichs powodow musieli wrocic do gry szukajac nowej partnerki: czy fakt ze mieliscie wazektomie i jasno komunikowaliscie to ze nie chcecie miec dzieci bardzo mocno wplynal na wasze poszukiwania nowej partnerki? Czy bylo bardzo trudno kogos znalezc?

Ja mam 32 lata, zrobilem zabieg 3 lata temu bedac w zwiazku (na szescie nie malzenskim) ktory trwal ponad 8 lat.

Z moich obserwacji raczej wiekszosc kobiet chce dziecko (lub je ma) wiec obawiam sie ze moze byc ciezko i troche czuje sie zdemotywowany a singlem jestem od roku.

#zwiazki #pytanie #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to nie mów, że jesteś po wazektomii. A jak już będziecie starać się o dziecko i jednak się uda, to wiesz co robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zresztą jak nie chcesz dzieci to przecież nie ma żadnego znaczenia czy jesteś po wazektomii, czy nie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chwila. Ale zrobiłeś zabieg bo Ty nie chcesz miedź dzieci, tak? No właśnie - Ty bo to Twoje życie. A teraz chcesz znaleźć partnerkę i obawiasz się że ona będzie chciała = Ty także musiałbyś chcieć. Czyli tylko dlatego aby znaleźć kobietę chcesz zmienić swoje własne przekonania, swoje plany na życie itp? Serio? Weź się chłopie zastanów.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przecież jeśli już będziesz "musiał" mieć dziecko, to mogą pobrać nasienie albo rewazektomię zrobić. Chyba, że pomylili zabiegi i miałeś kastrację.
  • Odpowiedz