Aktywne Wpisy
PiccoloColo +13
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Sami tu naganialiście na KO przed wyborami XD
@Tiab: To jest w tym wszystkim najśmieszniejsze XDDDD
@lormont: Nikt nie pamięta, a co wybory 70% głosuje na tych samych.
No niestety dewelopererka w Polsce robi co chce i widocznie nie ma nikogo kto by nie był za nimi (moze poza częścią lewicy)
@PodniebnyMurzyn: Właściwie to tak. Po tym jak przez 8 lat PiS wprowadzało wszelkiej maści kretynizmy prawne, uprawiało masowe rozdawnictwo, a kluczowe dla państwa kwestie polityki międzynarodowej albo finansowej uzależniało od nastrojów społecznych Januszków i Grażynek. Chciałem dokładnie tego, żeby pan
@PodniebnyMurzyn: właśnie kurła, srogo się zawiodłem. Chłop się wziął za spełnianie obietnic wyborczych (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Problem wzrostu cen wywołał PiS. Koalicja niestety polewa ten problem benzyna. Konfederacja z kolei
Ale co, sugerujesz, że ten wybór był zły? Jest pewna piramida wartości. Uniknęliśmy losu Węgier i udawanej demokracji.
Tusk nawet jeśli kontynuje finansowanie deweloperów rozpoczęte przez PiS, to przynajmniej łatwiej będzie się go pozbyć w wyborach niż PiS.