Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Jest sens kupowac AP ktory obsgluzy 6ghz?
#informatyka
#siecikomputerowe
Pytam raczej po względem czy np co drugi iPhone tego nie uzywa czy coś.
Dziekowac
A najprawdopodobniej ani Ty, ani kumpel, ani większość gości na jego imprezach nawet nie ma smartfona który obsługuje WiFi 6/802.11ax, i nawet taki AP WiFi 6 dla większości będzie zbijał do WiFi 5/802.11ac albo WiFi 4/802.11n.
Oczywiście lepiej wziąć taki z 802.11ax nawet jak nie ma tego
Więc niestety zacząłem celować w ubiquiti
Z możliwości konfiguracyjnych to chyba wychodzi na to samo co ubiquiti?
Czy może jest coś czym omada mocno się różni?
Kurde jak czytałem o osadzie to akurat rozpatrywałem 7212pc haha.
W takim razie do omady, co byś polecał?
Potrzebuje router który przewali 600 mbs ruchu, dwa AP z dobrym wsparciem dla WiFi 5ghz.
Ten brak update nie jest jakiś krytyczny. Te negocjacje to pomiędzy urządzeniami ubi ale nie tylko. No i nowych Edge Switch 48-500W mi się zepsuł po 2 dniach .
Co do unifi znalazlem nastepujace problem
1) jakis bug z dhcp (ktory moze jest juz zalatany), obejscilem bylo rezerwacja macow dla danych IP
2) dosc mocne oszukiwanie miedzy broszurkami a tym co sprzet moze. Np router UCG-ultra, pokazuja ze ma zlacze do WAN ethernet 2.5 gbs, ale jak poszukasz po reddice i innych, to sie przyznaja ze backplane tego routera to 1gb. Support na pytanie po h-j w takim