Wpis z mikrobloga

jestem w trakcie oglądanie #tulsaking i nadziwić się nie mogę w jakiej formie jest sly. gość ma prawie 80 lat, a jest w lepszej formie ode mnie xD
w ogóle to jakiś ewenement, że chyba wszystkie te gwiazdy kina akcji z lat 70-90 jeszcze żyją (chociaż nie każdy ma tyle zdrowia co stallone).
#filmy
wiseguy43 - jestem w trakcie oglądanie #tulsaking i nadziwić się nie mogę w jakiej fo...

źródło: MV5BOGU0Y2JiMGEtYzc0Ni00MDIwLTgxZGYtOWE2ZDMzYWQ5MjI0XkEyXkFqcGdeQXVyMTI3NjAxODc0._V1_

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

w ogóle to jakiś ewenement, że chyba wszystkie te gwiazdy kina akcji z lat 70-90 jeszcze żyją (chociaż nie każdy ma tyle zdrowia co stallone).

@wiseguy43: no patrząc na to ile sterydów w siebie w-----i to faktycznie nieźle xD Może jednak nie są takie niezdrowe
  • Odpowiedz
@NaChuiMiTaCHata oczywiscie ze sa zdrowe i zalezy jakie, w pewnym wieku u mezczyzn powinno uzupelniac sie testosteron ale oczywiscie tu samo slowo sterydy kojarzy sie z n------------m na silowni...
  • Odpowiedz
właściwie to on teraz zapewne bierze jakiś testosteron i dzięki temu funkcjonuje jak człowiek a nie dziadek.

@Megasuper: testosteron to pewnie on brał odkąd miał 20lat, jak od zawsze grał napakowanego Rambo.
  • Odpowiedz