Wpis z mikrobloga

@masonios72: no właśnie nikomu sie nie opłaca angażować najlepiej wyciągnąć ze stanu zagrożenia życia i se reszte życia gównianego radź sam i #!$%@? ci w dupe dalej, powodzenia xd,
  • Odpowiedz
  • 0
@Theo_Y: to jak powinno być, jak już ktoś wyjdzie z dołka to dalej ma siedzieć z lekarzem? Chyba właśnie o to chodzi, żeby człowiek na nowo nauczył się żyć w społeczeństwie.
Byłeś kiedyś u psychologa? Chyba nie.
  • Odpowiedz
@masonios72: byłem, troche kasy wydałem i faktycznie pare drobnostek udało sie ogarnąć, to co mnie najbardziej trapiło to raczej nie jest problem psychologiczny tylko egzystencjalny i nie do rozwiązania, nie w takim świecie, z dołka nie wyszedłem nadal w nim tkwie i będę tkwił, to jest już po prostu część mnie
  • Odpowiedz
Libwalidzi z Wykopu nie zawodzą. Jak definiujemy chłopski rozum? Chłopski rozum to coś, czego nie lubi libek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Otóż nie ma czegoś takiego jak prawo do godnej śmierci. Tym bardziej do zabicia człowieka na jego prośbę i do bycia zabitym na swoją prośbę.
  • Odpowiedz
@masonios72: Oczywiście, bo nie mam lba przeżartego sadomasochistyczno egoistyczną ideologią.

Jeśli uwazasz ze cierpienie uszlachetnia i za wszelka cene nalezy utrzymywać funkcje zyciowe to oblej się kwasem i badz zywym przykładem
  • Odpowiedz
  • 1
@Leniek: to ja szczerze współczuję Twoim bliskim, lepiej żeby nie znaleźli się w kryzysie psychicznym, bo zamiast pomocy otrzymają jedynie utwierdzanie się w chorobie przez człowieka z metalem nazisty
  • Odpowiedz
@masonios72: skoro lekarze uznali jej przypadek za beznadziejny i wszystkie metody leczenia zawiodły (a ona sama deklarowała chęć popełnienia samobójstwa/eutanazji), to nie widzę w tym nic złego. Lepiej żeby sobie zafundowała własną eutanazję metodą powieszenia lub rzucenia się pod pociąg?
  • Odpowiedz
@open_or_die: Skoro jest bezużyteczna to niech zostanie niewolnikiem. Nie wierzę że "nie ma skutecznych metod", równie dobrze można by ją zamknąć przymusowo w burdelu i przynajmniej byłby z niej pożytek przez jakieś 20 lat. No ale lepiej niech państwo łoży na edukację 20 lat a później ludzie będą się wylogowywać w międzyczasie jak murzyni w Afryce mają po 9 dzieci xD
  • Odpowiedz