Aktywne Wpisy

vieniasn +13
jaka jest wasza ulubiona gra wideo? (oprócz tfu gothica dziadki)

PierdekAlonso +96
Nigdy w życiu nie używałem petard, ale w tym roku na sylwestra nakupie ze 100 achtungów i bede przez cały dzień puszczał na pohybel kundlom i ich właścicielom (。◕‿‿◕。) Dość dyktatury psiarzy w tym kraju
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
#psiarze #patologiazmiasta #psy #smiesznypiesek #polska #pieseczkizprzypadku #sylwester #petardy
źródło: image
Pobierz

Celna uwaga - dziedzicznie też należy opodatkować.
A jak ktoś uważa, że podatki za odziedziczenie nieruchomości + podatki od posiadania nieruchomości są zbyt dużym obciążeniem, to na szczęście jest proste wyjście - nie ma przymusu przyjęcia spadku, po problemie, 0 zł podatku
Niestety takie rozwiązanie nigdy nie wejdzie w życie, bo większość ludzi to nieroby i wolą, żeby praca była opodatkowana zamiast majątku
#podatki #nieruchomosci
no napisał, to odpowiadam, nie zesraj się
źródło: Dd
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Tak, uważam, że powinny istnieć podatki. A skoro muszą istnieć to najlepiej pobierać je od osób, które to najmniej dotknie, czyli ludzi martwych w pierwszej kolejności.
A co, ty uważasz że nie powinno
źródło: down
Pobierzczy ty jesteś analfabetą? Napisałem ci
@strfkr Przeraża mnie że komuchom takim jak ty, nawet przez głowę nie przyjdzie że ludzie harują bo chcą lepszego życia dla swoich dzieci.