Wpis z mikrobloga

#problem #komputery

Mam tego typu problem, TEMP folder w profilu użytkownika zasypuje mi się tego typu plikami cały czas

mam 50 GB wolnej przestrzeni na dysku systemowym 2 dni i zostaje mi 19 MB, bo mam caly folder zaspamowany tymi plikami które zrzucilem na screen, moze ktoś się z tym spotkał lub ktoś może wiedzieć dlaczego tak się dzieje?

http://oi46.tinypic.com/jhpl6s.jpg
  • 28
  • Odpowiedz
@JesterRaiin:

Nod32 ale Przed Nod bylo to samo, myslalem ze mam wirusa, ale nod nic nie wykrył. zdarza mi się że sypie mi się checker.exe i dostaje spam z klawiatury qqqqqqqqqqqqqqqqqq w dowolnym menu tekstowym ktore jest aktywne.
  • Odpowiedz
@hqvkamil: ale to sie dzieje tylko jak mam mozille otwartą jak mam IE to nie ma z tym problemu, pytanie jest o te pliki w TEMP lub czy moze miec to bezposredni związek...?
  • Odpowiedz
@JesterRaiin:

Nie mam nic, problem w tym, windowsa przeinstalowałem 3 tygodnie temu, mam na nim kilka gier i to tyle. Ale wszystkie Oryginalne. Dlatego mnie to pytanie nurtuje...
  • Odpowiedz
@Shewie:

Nie ruszaj go na razie.

Portable wrzucasz do dowolnego folderu i on tylko w jego obrębie działa.

A starego ? Revo Uninstaller + potem na wszelki wypadek przeczyszczenie rejestru CCleanerem.
  • Odpowiedz
@JesterRaiin: Na tą chwile wydaje mi się ze jest ok, nie wywala mi error, i przeglądarka dziala dosc stabilnie na tą chwile... zobaczymy jak to bedzie sie prezentowac na przestrzeni kilku godzin. Dzieki w każdym bądź razie za pomoc.
  • Odpowiedz