Aktywne Wpisy

dddobranoc +219
Witam czy sądzicie, że spotkałem reinkarnację Perettiego?
Wlepa "200 w mieście" i "lubie #!$%@?ć" + dowodzik powinien być zabrany za zaklejenie tablicy rejestracyjnej (kolor tła flagi UE czarny zamiast niebieskiego)
#motoryzacja #samochody #krakow
Wlepa "200 w mieście" i "lubie #!$%@?ć" + dowodzik powinien być zabrany za zaklejenie tablicy rejestracyjnej (kolor tła flagi UE czarny zamiast niebieskiego)
#motoryzacja #samochody #krakow
źródło: Zrzut ekranu 2024-06-2 o 21.59.17
Pobierz
noipmezc +9
macie swojego ulubionego grzyba?
źródło: plakat-grzyby-granat
Pobierz

Mam tego typu problem, TEMP folder w profilu użytkownika zasypuje mi się tego typu plikami cały czas
mam 50 GB wolnej przestrzeni na dysku systemowym 2 dni i zostaje mi 19 MB, bo mam caly folder zaspamowany tymi plikami które zrzucilem na screen, moze ktoś się z tym spotkał lub ktoś może wiedzieć dlaczego tak się dzieje?
http://oi46.tinypic.com/jhpl6s.jpg
czyszczę za każdym razem, po kilkunastu godzinach znów to samo...
Czy ty czasem nie masz Clam Antivirusa ?
Nod32 ale Przed Nod bylo to samo, myslalem ze mam wirusa, ale nod nic nie wykrył. zdarza mi się że sypie mi się checker.exe i dostaje spam z klawiatury qqqqqqqqqqqqqqqqqq w dowolnym menu tekstowym ktore jest aktywne.
Tej, musisz jakiegoś programu używać. Mathematica, renderer jakiś, coś...
Nie mam nic, problem w tym, windowsa przeinstalowałem 3 tygodnie temu, mam na nim kilka gier i to tyle. Ale wszystkie Oryginalne. Dlatego mnie to pytanie nurtuje...
Słuchaj, weź :
- odpal firefoxa w trybie bezpiecznym i sprawdź czy się te pliki pojawiają
- pobierz firefoxa portable i sprawdź czy z nim też takie akcje się dzieją
Nie ruszaj go na razie.
Portable wrzucasz do dowolnego folderu i on tylko w jego obrębie działa.
A starego ? Revo Uninstaller + potem na wszelki wypadek przeczyszczenie rejestru CCleanerem.