Wpis z mikrobloga

#codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry

Dzień dobry - 3 kwietnia 2024, jest to 94 dzień roku.

Imieniny Antoniego, Cieszygora, Jakuba, Pankracego, Ryszarda, Sykstusa - życzymy zdrówka ()!

Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 26°C, Słońce wstało o 07:43 a zajdzie 19:54. Dla porównania w Poznaniu jest 9°C, a Słonko będzie z nami od 06:21 aż do 19:31.

Cytat na dziś: Przedłużanie ludzkiego życia jest przedłużeniem ludzkiej agonii i oznacza pomnażanie liczby ludzkich śmierci.

Niech spadną deszcze! (o) !

Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (o)

@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @Qlaudiush: @KKK1987: @reyley: @Marinero1: @Kalek: @K00tek: @wrednyroman:
iblesstherainsdowninafrica - #codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry ...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zastanawia mnie to jak trzeba by nienawidzić swojego dziecka by dać mu na imię Cieszygor. XD
Boshhh jeszcze dzisiaj nocke mam. Trzymajcie sie tam wszyscy ! :)
  • Odpowiedz
Cześć, udanego dzionka, pysznej herbatki :)

@slabehaslo zdjąłem skafander, ale nie był to dobry pomysł. Taka paskuda dawno mi się nie trafiła. Odpoczywam do końca tygodnia.
  • Odpowiedz