Aktywne Wpisy
Solipsyzm +348
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
ClaudeSpeed +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Dzień dobry - 3 kwietnia 2024, jest to 94 dzień roku.
Imieniny Antoniego, Cieszygora, Jakuba, Pankracego, Ryszarda, Sykstusa - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy 26°C, Słońce wstało o
07:43
a zajdzie19:54
. Dla porównania w Poznaniu jest 9°C, a Słonko będzie z nami od06:21
aż do19:31
.Cytat na dziś: Przedłużanie ludzkiego życia jest przedłużeniem ludzkiej agonii i oznacza pomnażanie liczby ludzkich śmierci.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @Qlaudiush: @KKK1987: @reyley: @Marinero1: @Kalek: @K00tek: @wrednyroman:
Boshhh jeszcze dzisiaj nocke mam. Trzymajcie sie tam wszyscy ! :)
Jakoś ciężko jest mi się dziś rozbudzić. Chyba pora na jakąś mocną yerbę :D
@cybulion Nocki najgorsze :< Trzymaj się tam!
I popowy klasyk na rozbudzenie:
@slabehaslo zdjąłem skafander, ale nie był to dobry pomysł. Taka paskuda dawno mi się nie trafiła. Odpoczywam do końca tygodnia.
Dzień dobry!
Pora na kawę. Miłego dnia. Cześć!