fascynuje mnie strategia marketingowa firmy cotton world - jak to jest że te kilka lat temu wszyscy cotton worldy mieli mimo że nikt nie widział nigdy ich reklam w tv czy gdziekolwiek, nie kojarzę też żadnego sklepu z szyldem cotton world.
Po prostu matki i babcie gdzieś to kupowały i były, dzisiaj oskarki już nie wiedzą co to. U mnie na wf w szatni wszyscy się śmiali bo każdy cotton world, wtedy nie stać było na ck czy th gatki #przemyslenia #pytanie #marketing #nostalgia #modameska
Po prostu matki i babcie gdzieś to kupowały i były, dzisiaj oskarki już nie wiedzą co to. U mnie na wf w szatni wszyscy się śmiali bo każdy cotton world, wtedy nie stać było na ck czy th gatki
@Rzewliwy_wykolejeniec: Śmiem twierdzić, że w czasie świetlności bielizny tej marki nawet jeszcze większość nie wiedziała za bardzo co to ck ( ͡°͜ʖ͡°)
Po prostu matki i babcie gdzieś to kupowały i były, dzisiaj oskarki już nie wiedzą co to. U mnie na wf w szatni wszyscy się śmiali bo każdy cotton world, wtedy nie stać było na ck czy th gatki
#przemyslenia #pytanie #marketing #nostalgia #modameska
@Rzewliwy_wykolejeniec: Śmiem twierdzić, że w czasie świetlności bielizny tej marki nawet jeszcze większość nie wiedziała za bardzo co to ck ( ͡° ͜ʖ ͡°)