Wpis z mikrobloga

Mirki potrzebuję rady.
Pracuje w miedzynarodowym korpo na stanowisku Konstruktora, z końcem grudnia zeszłego roku zaproponowali mi żebym objął stanowisko TPM(Technical project manager), jednak bez żadnych zmian w umowie. Przez ten czas przeprowadziłem dość duży projekt od etapu sprzedaży az po CDR, milestone po którym klient zobowiązany jest nam zapłacić 50% wartości projektu. Pracując jednocześnie na dwóch stanowiskach, zrobiłem większość designu, prowadziłem rozmowy z klientem, nadzorowałem cały zespół ogółem spisałem się dobrze wypełniając wszystkie obowiązki z obu stanowisk, a klient jest bardzo zadowolony z rezultatów.
Natomiast jeśli przychodzi do rozmowy o podwyżce albo przynajmniej zmianie stanowiska i jakimś sensownym ustaleniu zakresu obowiązków to cały czas mnie zbywają ze jeszcze trzeba poczekać, lecz nie wiem na co gdyż główny milestone osiągnięty i powinni mieć jakieś odniesienie co do mojej pracy.

Powinienem jeszcze poczekać aż może zapadnie jakaś decyzja (nie ukrywam ze to dość znaczny awans bo o pare stanowisk) czy może pójść i podziękować za zaufanie i wrócić do moich poprzednich obowiazków, nie zabijać się w robocie i dalej pracować jak reszta osób na moim aktualnym stanowisku za te same pieniądze?
#korpo #pracbaza #pracbazaproblems
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przegrałeś już dawno temu dając się złapać na takie coś

Dlaczego zgodziłeś się na dodatkowe obowiązki bez jakichkolwiek zmian tego, co dostaniesz w zamian?
  • Odpowiedz