Aktywne Wpisy

Duszeczek +7
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 60.5% (1007)
- Nie 39.5% (657)

m__w +226

Jestem sobie na 2 roku programowania, dotychczas głównie klepałem strony w html/css/jquery i mam to opanowane bardzo dobrze + cośtam trochę pisałem małe bzdury w c# ale nic wielkiego.
Na stażu robię aplikacje w php, na uczelni głównie C#. I zastanawiam się w którym kierunku zacząć się bardziej specjalizować widzę dla siebie mniej więcej takie drogi:
1. Webdev ale to średnio mnie jara.
2. C# i pisanie jakichś aplikacji biznesowych (pisanie gier mnie wgl nie jara)
3. Uczyć się JS i pisać single page apps.
4. Ogarnąć jakiś framework php i w tym coś tworzyć.
Co wg was będzie najciekawsze, najbardziej dochodowe (raczej praca na etacie niż freelancer), najwygodniejsze. Priorytety wg kolejności ;)
trochę spamu tagami: #webdev #csharp #php #js #programowanie
@emtei: RoR.
Słyszalem że podobno w ror dość ciężko znaleźć prace? i np na pracuj pl szukam to mi nic nie znajduje.
Zwróciłeś uwagę, że nie chcesz iść w webdev a w punkcie trzecim masz JS używany głównie w tym celu i w czwartym php używany tylko w tym celu?
Drogą eliminacji, jeśli 1 odpada to 3 i 4 zwracają false, więc zostaje CI 2 ;P