Aktywne Wpisy
Batonoski +118
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
yourgrandma +37
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
I tak, wiem, że tutaj są jakieś gównoledy, ale nie zmienia to faktu, że przy podobnej pogodzie masa nowoczesnych aut z automatami dokładnie tak wygląda (a z tyłu to już w ogóle patologia, że się nie świecą, nie wiem co za geniusz zaakceptował prawo pozwalające na takie rozwiązanie).
#motoryzacja #samochody #prawojazdy #polskiedrogi #polscykierowcy
@Nexiu: to nie mój film. Ja bym pewnie nawet nie wyprzedzał przy takich prędkościach bo by mi się nie chciało.
@PeterFile: no przecież go jeszcze strąbił. xD
A co to na do rzeczy? To kierowca ma obowiązek włączyć odpowiednie światła. Automatyczne światła zostały zrobione do tuneli, parkingów itp.
slabe ledy. Swieca slabiej niz pozycyjne tylne w bmw z przodu.
widac ze to stary Dodge czy inny amerykaniec, wiec dzienne bankowo sam dokladal jakies tanie badziewie.
@Krupier: u mnie automatycznie przełączanie działa świetnie. Seat z 2019 roku. Pojazd na filmie ma zamontowane jakieś gównoledy i tam na pewno nie ma systemu automatycznej zmiany świateł. I właśnie gdyby taki system był, to światła zmieniłyby się same.
Ps. ja jeszcze pamiętam te dyskusje jak wprowadzano nakaz jazdy na światłach w dzień :P
@kubex_to_ja: Bardzo podobnie jest w Stanach Zjednoczonych, chociaż amerykanów chyba nigdy nie zrozumiem pod tym względem. To kraj w którym potrafią jeździć po tłocznych ulicach Nowego Jorku
@krzystar: Bmw X5