Aktywne Wpisy
ataeB +9
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +137
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Dobra, bo zaczyna mnie ta sytuacja już w---w... kiedy zobaczyłem rozpiskę protestów na mojej wsi, gdzie przez kolejny miesiąc jakieś 20 razy mają zamiar blokować drogi. Po pierwsze bałery są uprzywilejowaną kastą bo to co oni podatków i ubezpieczenia płacą to jest c--j. Po drugie to uważam, że ciągle im mało, a mam przykład na swojej rodzinie. Skoro jest tak źle, to jak dwie rodziny (rodzice + młody z dziećmi) są w stanie wybudować domy za gotówkę i do tego żyć na przyzwoitym poziomie uprawiając nawet nie 50ha ziemi?! Kto może sobie w dzisiejszych czasach na budowę domu za gotówkę? I to nie byle klitki tylko normalnie pałacyku 200metrowego. A najbardziej w-----a mnie ich siedzenie ze skulonymi ogonami kiedy rządziły pisiory, a teraz szczekanie na rząd. Hatfu na te pisowskie pacynki. I po ostatnie - nie bierz dotacji, skoro zielony ład nie pasuje. Amen. Bardziej p----------ą grupą społeczną są chyba tylko górnicy, chociaż nie jestem już tego taki pewien.
@Dominias: Ale to tak nie działa że rezygnując z dotacji możesz uprawiać ziemię/hodować zwierzęta tak jak chcesz. Wtedy nadal musisz przestrzegać norm unijnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)