@Reinspired pisowcy po tym jak osiągnęli status debila 8 lat temu, cały czas śrubują rekord. Dziś się dowiedzieliśmy, że sprowadzali ruskich podczas wojny, olali przetarg na b--ń, sprowadzali ropę, no ale Tusk nie zrealizował czegoś tam i... Nie chce mi się dalej
@vartan: jakie zjeby? Mieli prosty temat: zrobic to co obiecali. Nie zrobili tego = znowu wyruchali polakow. PIS nie ma nic do tego. Jak sasiad cie bedzie 8 lat okradal a nowy ponjego wyprowadzce tylko ci wyrucha zone to tez bedziesz szczesliwy? Bo nowa jakosc? Chociaz w sumie c-----e porownanie bo ty akurat pewnie bylbys, jak to typowy sojak i usmiechniety czlonek nowej polski
Dziś się dowiedzieliśmy, że sprowadzali ruskich podczas wojny, olali przetarg na b--ń, sprowadzali ropę, no ale Tusk nie zrealizował czegoś tam i... Nie chce mi się dalej
@vartan: A co mnie obchodzi PiS? Oni już nie rządzą. Po co obiecywał, skoro wiedział, że nie da się tego zrealizować? To jest ta nowa jakość polityki?
Jak sasiad cie bedzie 8 lat okradal a nowy ponjego wyprowadzce tylko ci wyrucha zone to tez bedziesz szczesliwy? Bo nowa jakosc?
Chociaz w sumie c-----e porownanie bo ty akurat pewnie bylbys, jak to typowy sojak i usmiechniety czlonek nowej polski
Xddd