Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim oceń na ile będziesz napalony, jak szybko dochodzisz i rozważ masturbację na kilka godzin przed spotkaniem. Nie stresuj się, bo ruchanie jest bardzo proste.
  • Odpowiedz
Chętnie usłyszę wasze rady czego NIE robić podczas pierwszego razu i jakichś sytaucji/czynności unikać?

@mirko_anonim: jak już zadbasz o antykoncepcje to unikaj myślenia. Skup się na tym co Ci sprawia przyjemność i idź w to. Potem to samo dla różowej
  • Odpowiedz
@ignis84: a ja nie odniosłam wcale takiego wrażenia, mam za to wrażenie, że na siłę się czepiasz człowieka. Nie wszyscy muszą wchodzić w każdą relację z nastawieniem na miłość do końca życia, a często i tak się tak kończy na początku luźna znajomość, niezależnie od początkowych intencji.
A gdyby nie zależałoby mu na emocjonalnej stronie to by tak nie rozkminiał przecież. Nikt się nie stresuje nieważnymi dla niego rzeczami.

@
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ignis84 Nie jest to z całą pewnością dziewczyna którą na ten moment widzę jako długoletnią partnerkę. Traktuję tę relację jako obopulnie korzystną. Gdzie oboje możemy nabrać doświadczenia itd., a przy tym nie mieć większej presji i dużo czasu jeżeli nam nie wyjdzie

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
@ignis84: Yhm a później usłyszy, że ogólnie było ujowo i nara frajerze. Jak by dziewczyny w wieku ~20 lat liczyły się z kogokolwiek uczuciami a zwłaszcza facetów.
  • Odpowiedz
@Nerus20: To idzie w dwie storny, naprawdę płeć nie ma znaczenia. Kwestia indywidualnego podejścia, żadne badania nie pokazują, że po są jakieś tendencje u którejś z płci odnośnie bycia egocentrykiem. Na to składa się wiele czynników, przede wszystkim to jak traktowali nas rodzice, czy też ludzie którzy nas wychowywali. To oni kształtują w nas obraz samych siebie i na tym tle świata.
  • Odpowiedz