Aktywne Wpisy

daeun +216
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
źródło: temp_file2653635524481855561
Pobierz
restofme +1032
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,

#jedzenie #subway #inflacja #drogo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Own3d_23: bo ty, kupując ją, utrzymujesz całą sieć tych kanapkowni.
https://rozrywka.radiozet.pl/Co-gdzie-kiedy-jak/Kanapka-dnia-Subway-2020-jaka-jest-dzisiaj-i-ile-kosztuje-CENA
Subway nigdy nie należał do tanich lokali. Zawsze był hejt, że drogo, tylko może nie tak często się słyszało bo jednak mało jest tych lokali.
W Polsce mają ok. 170 lokali.
Kosztuje tyle, bo tysiące takich jak Ty jest nadal skłonnych tyle płacić...¯_(ツ)_/¯
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Vadzior:
No właśnie robią to tak, że w Polsce jadą na ogromnych marżach, a mogą je utrzymywać dlatego, że nadal mają klientów, a na zachodzie walczą o klienta również ceną.
Sam nie jestem osobą liczącą każdy grosz, szczególnie na wakacjach itp. Mimo wszystko myślę, że u nas jest właśnie o wiele większe społeczne przyzwolenie na takie przepłacanie i biznes to wykorzystuje.
Knajpy płaczą na
No szkoda, ale jak chce pić takie piwka to będę płacił. Może jeszcze za mała konkurencja jest w takich dziedzinach jak właśnie piwa i gastro.
@mindrape:
Specyfika biedaków oraz jedno uwarunkowanie poniższe.
Poznałem kiedyś kucharza z ukrainy i tam mi się chwalił, gdzie to on nie robił we Lwowie. Pokazał mi ceny (wysokie) w lokalu, a ja mu mówię, że skoro taka bieda tam, to mogliby trochę obniżyć te ceny i ruch by skoczył od kopa. To mi