Aktywne Wpisy

KotZWorka +1

gobi12 +1
Mirki, mój różowy pasek sprzedaje swoje autko, którym jest cabrio BMW Seria 1 118d z 2012 r. Model dość niszowy - na OtoMoto są pojedyncze ogłoszenia, nawet na mobile.de mniej niż 20 sztuk. Stąd ciężko je nam wycenić. Zerkniecie na ogłoszenie i może podpowiecie czy ma to ręce i nogi? Mi się wydaje nieco przeszacowane z ceną ofertową, ale ja się na tym niestety kompletnie nie znam ¯\(ツ)/¯
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6Hp8gl.html
#bmw
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6Hp8gl.html
#bmw
źródło: 111
Pobierz

#bekazprawakow #bekazkorwina #polityka
źródło: temp_file3861440630982070747
PobierzRosja to stan umysłu. Obejrzyjcie sobie pierwszą lepszą ankietę uliczną z większego miasta w Rosji. I to tylko miasta, bo całe wsie są
źródło: temp_file862841811992107756
Pobierz@kapitan_b---a: Mogę się założyć, że z jego punktu widzenia wynik tych wyborów jest ok bo "Nie zmienia się wodza w trakcie wojny".
Janusz lubi się bawić w strategie i geopolitykę. Dlatego jak już pisałem wielokrotnie - na polityka się nie nadaje, bo mówi niewygodne rzeczy.
Dla Rosji Putin może być jedyną osobą, która trzyma ich wszystkich za mordy. Gdyby to upadło to prawdopodobnie Rosja utraciłaby
@malani: tak, tak, oczywiście. wcale a wcale nie zaczęłoby się wszystko p-------ć i każdy nie zaczął by kraść na full bo nikt już nie pilnuje. Szczególnie jakby się stany zaczęły w--------ć żeby taki stan rzeczy osiągnąć i podtrzymać celem destabilizacji.
Wątpię żeby komukolwiek tam się żyło lepiej jakby za sterem był ktoś inny.
Sam wniosek na zasadzie Putin = zło więc inny
"wcale a wcale nie zaczęłoby się wszystko p-------ć i każdy nie zaczął by kraść na full bo nikt już nie pilnuje"
Dzięki za wspaniałą analizę (musisz mieć chyba mózg jak Hawking rozumując na takim poziomie), którą udowadniasz, że:
Putin = dobro rosjan. Poziom wyk0pu xD
To chyba jakieś przeznaczenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@galicjanin: wczoraj chwilę słuchałem z ojcem jakiegoś wywiadu na TVN Kraśko robił z