Aktywne Wpisy

arkadi2020 +220

źródło: 1000005380
Pobierz
heheszek +354
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6Hp8gl.html
#bmw #kabriolet #cabrio #auto #auta #samochod #samochody #motoryzacja #sprzedamauto #diesel
źródło: 111
Pobierz@gobi12: Jeśli chcesz uczciwie wycenić ten samochód to wejdź na moblie.de wybierz z tych 20 sztuk kilka najbardziej zbliżonych egzemplarzy pod względem wyposażanie przebiegu i tak dalej względem auta które posiadacie i na podstawie tego wylicz średnią cenę.
Windshot wtedy sie nie przydaje.
Ludzie wiedzą, że trzymają cenę.
Na moje to tak 10k z ceny od razu trzeba zejść bo raczej nikt tego oglądać nie przyjedzie. No i jeszcze n47
@trzaichlac69: cieszę się że ktoś to zauważył. Sam miałem dawniej cabrio. Nie mam hejtu do diesli samych w sobie (mimo że N47 to tak średnio udany), mają swoje zastosowania, ale jazda bez dachu słuchając klekotu to tak średnio.