Aktywne Wpisy
Pol753 +181
seo000 +730
Drogie Mirki i Mirabelki,
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
Wiecie, tak sobie myślałem, że #agepill i #timepill dotyczy jedynie związków, romatycznych relacji z kobietą. W innych przypadkach, jeśli ma się w miarę nie meczącą pracę i niezły hajs to można balować. A dlaczego agepill dotyczy związków? Lubię obserwować. W tym temacie wszystko się starzeje ekspresowo i to niekoniecznie z fizycznej strony. Już pod koniec studiów a wtedy się ma 24-26 lat widzę u większości dziewczyn już nacisk na stabilziację. Niby buzie jeszcze młode, a dusza już jak u grażyny. Patrzę np na licealistki w związkach. Jest ta chemia, jest to uczucie. Jak spotykam, powiedzmy jakiś znajomych ze studiów, którzy mają bombelka nie widać już w ich oczach tej iskry zabawy. Znowu jeśli dana różowa jest wolna to już prędzej myśli o stałym związku niż przygodach ( dlatego chyba już lepsze naprawdę wyzwolone kobiety, które klubują do 45 roku życia)
I co interesujące agepill się zaczyna kiedy w sumie rozwijasz skrzydła: masz pracę, masz hajs na podróże, ale temat związków musi iść do kosza, tym bardziej jak nie ugrałeś tego jako młodzik. Może nie miałeś hajsu, bo rodzina ledwo wiązała koniec z końcem. Może trzeba było zrobić lookmaksing to uda się nawet o te trzy punkty podbić w górę. Tylko, że masz np te 27 lat ( ja już mam 32) i musiałbyś mieć jaja ze stali by wyrwać osiemnastkę jeśli wcześniej się nie nasyciłeś maślanymi oczkami dziewczyny z burzą hormonów. Teoretycznie 18-20 lat to legal jak najbardziej, ale trzeba się liczyć, że jej rodzina nie zaakceptuje takiej róznicy wieku, albo się wyda z hukiem FWB z nią. ONS jeszcze się uda, ale o sam s--s nigdy mi nie chodziło, w końcu gdyby tak było hajs by hurtowo na divy leciał.
Tak więc: agepill tak naprawdę szybko wkracza na pole relacji damsko męskich jak masz 25+ lat i nie szukasz młodych panien. A w reszcie przypadków facet może bujać do 40 roku życia ( nie wspominając, że na gierkę przy kompie zawsze będzie czas i nie ma agepilla nawet na oglądanie kreskówek).
Takie tam moje przemyślenia.
#przegryw #blackpill #przegrywpo30tce
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Najlepsze w c--j, top tier laski xD
@mirko_anonim: i myślisz naprawdę że jak masz np. 32 lata i nagle byś miał np. 2 miliony złotych to byś zrobił balet na apartamencie w Miami, skoczył ze spadochronu w Dubaju i jeździł konno po mongolskim stepie?
może i tak, ale bardziej prawdopodobne że byś ten kapitał zabezpieczył jakoś i byś robił to samo co robisz teraz ale w innej skali -
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91