Aktywne Wpisy

MonazoPL +76
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +10
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.2% (71)
- kit 54.6% (183)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 24.2% (81)

Przestańcie sobie wmawiać jakąś alternatywną rzeczywistość
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
W związku chyba chodzi o budowanie przyszłości.
@CH3j: z beznadziejnych materiałów nie
@
Nie potrzebuje jakiegoś kanału z yt co będzie mi mówił jak mam myśleć
Już proponowały i odmawiałem, bo ze mną dopiero po ślubie albo w ogóle.
@CH3j: no jak gardzisz badaniami naukowymi jakie są przytoczone w tym filmie, to ja już nic nie poradzę.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
No a po co kupować krowę z której się można mleka za darmo napić? Poza tym skąd wiadomo, że nie jesteś? Bo ty tak mówisz? Bo kobiety wcale nie kłamią w tym temacie…
@kaminarii: Nie ma racji, bo nie ma racji - niezależnie od tego czy napisał to łagodnie czy brutalnie.
Rozczaruje cię bo świat działa inaczej.
Zacznij go postrzegać swoimi oczami opierając się o własne doświadczenia a nie tym co ci piszą anonimowe osoby w internecie.