@Astygmatyk: a za ile bierzesz tutora? ja próbowałem z rpa za 16-24zł i native z usa za 40zł nie wiem czy przez to, że brałem długi czas po nawet 7-9 lekcji tygodniowo, ale już mi się troche znudziło gadanie na te basicowe tematy z preply
@razdwatrzy55 szukam do 40-50 PLN. Faktycznie trzeba znaleźć kogoś z kimś da się złapać dobry kontakt i mieć punkt zaczepny do rozmów. Nie wiem jak często nauczyciele to praktykują, ale po kilku spotkaniach cena za godzinę wzrasta....
@Astygmatyk: oo kurde, ja raz miałem Niemke do niemieckiego to ja jak ją dodałem do polubionych to miałą 44 zł potem patrze 56zł, a na nastepny dzien 80 XD
Hej, gdyby komuś rzucił się w oczy taki wózek na jakimś targu albo OLX to dajcie znać bo został dziś skradziony z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
Filmik z #p0lka tak się wybił, że widać tylko komentarze kobiet z trzeciego świata xD Są w szoku, że można zaliczyć 7 facetów w wieku 21 lat w tym dwa razy zdradzić
Mirki, macie do polecenia jakąś apkę do nauki angielskiego, do której mogę wrzucić swoje własne słówka, aby się ich uczyć?
nie wiem czy przez to, że brałem długi czas po nawet 7-9 lekcji tygodniowo, ale już mi się troche znudziło gadanie na te basicowe tematy z preply
Nie wiem jak często nauczyciele to praktykują, ale po kilku spotkaniach cena za godzinę wzrasta....