Wpis z mikrobloga

Tę lagunę z Piły widziałem już na allegro za wszelkie pieniądze w przedziale od 20, do 30 tys. zł. Raz nawet była za 23 i 27 tys. jednocześnie XD

Samochód tak zaniedbany, że nie dziwię się, że nie idzie: przykry zapach wewnątrz, a najbardziej przykre jest to, że jakiś koleś na przykręcał jakichś sprzętów wewnątrz do deski, później odkręcił i wystawił do sprzedania. Teraz w kilku miejscach są widoczne dziury po wkrętach, które wybitnie szpecą wnętrze...

swoją drogą wstawianie zdjęcia samochodu z włączonymi światłami i przepaloną żarówką, to chyba kiepski chwyt marketingowy XD

link do aukcji: http://otomoto.pl/renault-laguna-2-0-dci-100-bezwypadkowy-C31349566.html

#samochody #motoryzacja #wmoimsercutylkorenault #laguna #renault
Pobierz pogop - Tę lagunę z Piły widziałem już na allegro za wszelkie pieniądze w przedziale ...
źródło: comment_SNcnf22svglPIr9aOBtt6YBz7k3ruPsV.jpg
  • 21
@pogop: U mnie na wiosce jeden gość ma taką lagunę, nawet ładna, bo widuję ją czasem pod sklepem u sąsiada ( jak akurat jestem na miejscu ). Czarna, 1.5 dci ( dobrze Ci znany.. ). Coś koło stówki przebiegu.
@killerpizza: ten 1.5 dci brzmi kusząco. Wręcz symboliczne spalanie jak na takie autko. Ale chyba więcej przemawia za 2.0 dci, nie jest tak wyżyłowany, spalanie tylko ciut większe, i przede wszystkim więcej kuni (choć 1.5 dci generuje już 110 KM, więc nie wiem). Chciałbym sobie kupić coś w trasy, co ma jakiekolwiek przyspieszenie, bo przy moich 65 KM, wyprzedzanie to wojna nerwów...
@pogop: No to ma 110KM właśnie. Pisze koleś, że koło szóstki mu to 'bierze'. Ale sam wiesz, ak z tym dci, w trasie to i 4,5 weźmie. A on i tak tym widzę wkoło domu jeździ, więc mu tak pali.
@pogop: a nie ma to tak, ze jak zostawisz swiatla wlaczone na wylaczonym silniku to swieci sie jedna lampa? W jakims modelu to widzialem tylko nie pamietam teraz w ktorym
@BojtaS: masz zapewne na myśli doświetlanie zakrętów. Obecnie ma to wiele modeli aut, ale chodzi o włączanie przeciwmgłowych w stronę zakrętu. Poza tym jakoś nie widać, żeby miał skręcone koła
@pogop: nie, napewno nie chodzi mi o doswietlanie zakretow ;) po prostu jak wylaczysz silnik z wlaczonymi mijania to swieci tylko z jednej strony, pewnie dla oszczednosci aku.