Aktywne Wpisy
Showse +551
W Anglii w czasach wiktoriańskich najtańszą formą zakwaterowania było "Penny hang", czyli spanie na linie za grosz. W Polsce można by rozszerzyć pomysł starych anglików i wprowadzić "Linostówki" inwestycyjne w pobliżu korpo lub zakładów produkcyjnych.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
frugASS +324
#wojna #rosja #ukraina #gender #feminizm #lewica #polityka
@JegoKrolewskaMosc: lub być naprutym...
@bubub: ja zawsze mówię że faceci powinni olać i się postawić niczym kobiety na strajk kobiet
Zająć tłumnie miasta i skandować że nie będzie mięsem armatnim
Wojsko i policja są za mali żeby całe społeczeństwo za to ukarać
@drywall33: jak czytam takie wysrywy teoretyków, to cieszę się, że jednak tak nie jest. bo to trzeba być jednak ograniczonym umysłowo, by nie rozumieć, że wojna to nie tylko okopy i bieganie z
@Feministka2000: To tak nie działa dziewczynko. W sprawie aborcji można sobie maszerować bo to tak na prawdę sprawa wewnętrzna niskiej wagi, nie mająca większego wpływu społecznie, w porównaniu z groźbą wojny, która może uśmiercić
@JaNieGejJaPapiesz: Albo nikt, albo wszyscy.
@Feministka2000: Rozumiem że kobiety nie mają prawa głosu, i nie uczestniczą w wyborze tych a nie innych polityków? Ja bym ci radził lepiej nie zapędzać się w nurt pod tytułem "odpowiedzialność zbiorowa", bo połowa ideologii feministycznej jest oparta na przeciwstawianiu się takiemu nurtowi.
@Mikka: Jak będziesz mógł legalnie uciec to nikt ci nie przystawi
To nie wina kobiet że nie ma normalnych ludzi w rządzie, utwórzcie partię pacyfistyczną i głos będzie na was. Francja tak naprawdę jest antywojenna bo zawsze tylko szczekają, a tak to biała flaga. Polska powinna białoflagować też.