Aktywne Wpisy
jmuhha +6
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +15
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Tak sobie czytam dzisiaj te Wasze wpisy i strasznie mi Was żal Mirki, że tacy jesteście pogrążeni w tym maraźmie.
Czasem, aż nie dowierzam, że tak mało pewności siebie macie i użalacie się nad sobą, czując się tacy bezradni.
Tak się zastanawiam jak Wam można pomóc?
Mi z mojej kobiecej perspektywy zawsze się wydawało, że w relacjach damsko-męskich jest Wam dużo prościej, bo to teoretycznie od Was powinna wychodzić inicjatywa. Większość z nas, normalnych dziewczyn, nie ma niewiadomo jakich wymagań co do partnera: chcemy miłości, szacunku i zrozumienia. Z powierzchownych rzeczy wystarczy zadbany facet, z pasją i jakimiś planami na życie, najlepiej zdrowy i bez nałogów :) Niby tylko tyle, a aż tyle.
Jutro mamy dzień kobiet, będziecie mieli szansę zrobić coś miłego dla napotkanych kobiet, może warto dać sobie szanse na bycie przyjaznym gościem i zaprezentować się z dobrej strony.
Jak macie pytania śmiało piszcie, chętnie pomogę, pogadam.
Xoxo
nic
ale jezeli słusznie zauważyłaś że aż milion polaków nie będzie miało żony, to proszę, nie pisz następnym razem że facetom jest "łatwiej", ok?
Okej faktycznie macie gorzej pod tym względem, nie zdawałam sobie sprawy ze statystyki, natomiast dalej uważam, że łatwiej jest zrobić pierwszy krok i spróbować niż czekać, aż ktoś się Tobą zainteresuje.
@Tereskaxoxo: jest nam dużo prościej dopiąć łatkę spermiarza i creepa.
Czemu niby inicjatywa ma być zawsze po stronie facetów w tych