@stanley___ w mieszance do zupy ochyda, ale na brukselke jest sposób, żeby smakowała zajebiscie. Wycinasz jakby mini głąb, z pomocą nożyka oddzielasz listek po listku. Na patelni przesmazasz boczek pokrojony w kostkę i brukselke w listkach. Wychodzi zajebista. To nie jest warzywo, którego nie da się ograć :)
@dddpajak Boże jest jednak ktoś w Polsce kto także nienawidzi surowych pomidorów! Nie wiem jak ludzie to jedzą, ja czasem się zmuszę dla zdrowia, ale zabijam smak fetą i vinegretem plus tylko te małe. Za to sok, keczup zupę normalnie zjem.
@stanley___ pyszna sprawa możesz przesłać bo uwielbiam przyszło mi to z czasem ale to jak ze wszystkim do zdrowych rzeczy trzeba się przyzwyczaić później organizm sam się ich domaga
@crpingui: teraz to I tak mi przeszlo. Za malolata jak babka/matka nie umyla noza czy deski po pomidorze surowym I przygotowala mi za pomoca tego kanapki to juz #!$%@? dla mnie sie to nie nadawalo, a bylem salceson, wiec odmowic jedzenia swiadczylo o skali tego szalenstwa.
@dddpajak chłopie, mi tata na chama ładował na kanapki, a ja po dosłownie powąchaniu miałam odruch wymiotny. Poddał się jak dwa razy zrzygałam się po próbie zjedzenia. Tyle lat i to jest jedyne warzywo którego nie jem. Za to uwielbiam szpinak którego dzieciaki zazwyczaj nienawidzą lol. Mam jeszcze nienawiść do słodyczy z anyżem, białego pieprzu (dla mnie śmierdzi) oraz kolendry, ale tą ostatnią jeszcze zjem.
Dla kogo oni ładują te śmierdzące zielone kulki? Ktokolwiek to je?
tylko jesien
Drogie panie zapewne flaczki też wsuwają, prawda?