Aktywne Wpisy
serniczekwiedensky +141
balladyna #pokazmorde
miscellanous +174
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
#polityka #holownia #niebieskiepaski #rozowepaski
@AgresywnyArbuz: Myślałam, że chodzi o tego rajdowca i już chciałam szukać, co to za partię założył xD
@choochoomotherfucker: kiedyś był europosłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Narracja, że PSL z elektoratem rolnym czy Szymon Hołownia były prezes telewizji religia.tv oszukali swoich wyborców w sprawie aborcji to urojenia promowane przez lewice. Właśnie jakby obaj poparli projekt Lewicy to by mieli #!$%@? na wyborców.
Pretensje najpierw trzeba mieć do Polaków, bo oni nie ukrywali swoich poglądów a dostali głosy, można też mieć do Lewicy, że dostała mniej mandatów niż wcześniej, jest najmniejszym koalicjantem i ma problem pojąć, że 3D w koalicji tego postulatu nie popiera.
Ale racja, że Hołownia nie powinien się jak debil uśmiechać do kamery twierdząc, że zamrażarek nie ma jednocześnie zbierając 3 ustawy o aborcji. Wygląda jakby chcieli te 3 posortować stopniem liberalizacji i która przejdzie